Incredibil cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani! Imagini nemaivăzute cu vedeta

23.11.2022, 17:19
Incredibil cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani! Imagini nemaivăzute cu vedeta
Incredibil cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani!

Vedeta de televiziune Andreea Esca, în vârstă de 50 de ani, și-a amintit de vremurile de altădată. Aceasta a dat publicități imagini de colecție cu ea, din urmă cu trei decenii, când lucra ca reporter la televiziunea SOTI.  Fotografiile au fost făcute la prima delegație în străinătate a binescunoscutei prezentatoare de știri.

Luni, 21 noiembrie 2022, de Ziua Mondială a televiziunii, Andreeea Esca a făcut publice, pe contul e de pe o rețea de socializare, ma multe fotografii de colecție cu ea, așa cum arăta la începutul carierei sale.

Imaginile datează din urmă cu 30 de ani, din vremurile când Andreea Esca era reporter la televizunea SOTI.

Incredibil cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani! ”Prima mea delegație”

”De ziua mondiala a televiziunii va las aici niste fotografii din prima mea delegatie:) “peste hotare”! SOTI, 1992 ❤️ #viata #mea”, a scris Andreea Esca în dreptul imaginilor cu ea așa cum arăta la vârsta de 20 de ani.

Postarea vedetei a adunat numeroase aprecieri în mediul online, dar și multe comentarii.

Ce spunea Andreea Esca despre viața sa profesională

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris. În urmă cu ceva timp, Andreea Esca a fost invitată la emisiunea online a lui Marius Manole, unde a făcut declarații legate de cariera sa profesională.

Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a explicat vedeta.

citește și...