Incredibil: a scăpat nevătămat din ghearele unui urs! Cum arată bărbatul acum: ‘Am crezut că e sfârșitul’ VIDEO

02.07.2019, 14:46

Un bărbat din Rusia și-a văzut moartea cu ochii! El s-a luptat cu un urs, însă a reușit să scape nevătămat. Nikolay Irgit, în vârstă de 35 de ani, a crezut că nu mai are nicio șansă după ce s-a întâlnit față în față cu ursul, în timp ce se plimba prin pădure.

Incredibil: a scăpat nevătămat din ghearele unui urs!

‘Credeam ca o sa mor. La un anumit moment al luptei nici nu imi mai pasa daca mai traiesc sau daca o sa mor. Si nu e bine sa gandesti asa pentru ca tin foarte mult la copiii mei. Mai intai ursul m-a muscat de brat, iar apoi de cap. Ursul ma musca, voia sa ma manance’, a povestit barbatul.

Deși animalul l-a atacat în partea de sus a corpului, Nikolay a găsit puterea să lupte și să se salveze. În acest moment, bărbatul se află spitalizat, iar medicii i-au spus că a avut noroc mare că a scăpat viu. Nikolay a rămas cu cicatrici imense și i s-a făcut transplant de piele.

‘Ursul m-a muscat de cap si de fata. Am deschis ochii si am vazut falci imense. Din instinct, am inclestat dintii. Am simtit durere teribila. Initial credeam ca imi simt buzele, insa apoi am scuipat si am realizat ca e limba ursului!

Credeam ca e limba mea! Am inceput sa tremur si mi-am verificat vocea, parea in regula. Apoi am realizat ca e limba ursului. Il muscasem de limba, era alba. Asa ca m-a lasat in pace si a fugit in padure. Urla si fugea, era speriat”, mai spune barbatul.

‘Mi-au facut transplant de piele, mi-au pus piele pe cap de pe brate. Mi-e jena sa ies pe strada, sunt plin de cicatrici. Toata lumea se uita la mine. Se spune ca sunt un erou, dar nu sunt, doar am supravietuit’, a mai adăugat el.

Sursa: The Sun 

citește și...