Incidentul prin care a trecut Maria Dragomiroiu. ”Și părul a luat foc”

09.02.2021, 15:13
Incidentul prin care a trecut Maria Dragomiroiu. ”Și părul a luat foc”
Incidentul prin care a trecut Maria Dragomiroiu. ”Și părul a luat foc”

Cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu a trecut printr-o experiență neplăcută la un eveniment, în urmă cu ani.

Maria Dragomiroiu a dezvăluit, la Antena Stars, ce i s-a întâmplat la un eveniment la care cânta. A mers printre mese și a atins cu părul o lumânare aprinsă într-un sfeșnic.

”Cântam și aveam negative și mergem și aveam spectacole în Germania și eu care nu stau pe scenă niciodată m-am dus printre lume, eu pun toată lumea să cânte, și odată intrând în priza spectacolul am întins peste o masă, pe fiecare era un sfeșnic cu o lumânare, și părul a venit deasupra lumânării și părul a luat foc. (…) Acel domn mi-a trecut părul printre palme și s-a stins, dar a rămas un miros”, a spus artista, potrivit spynews.ro.

Cum își îngrijește Maria Dragomiroiu părul

Maria Dragomiroiu a explicat la un moment dat cum a explicat cum își îngrijește părul.

”Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez. Părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon? Nu are cum, nu se spală bine! Eu ştiu ce îi trebuie şi trebuie să am loc, apă curgătoare multă, cu duşul, să îl simt eu la mână că este foarte bine limpezit şi ştiu când e gata. Odată, acum mai mult de 15 ani, într-o emisiune a Mihaelei Rădulescu, am spus că atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă, şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr. Asta am făcut acum 15-20 de ani. Acum nu mai e aşa pentru că nu puteam să merg cu săpunul de casă peste tot pe unde am fost prin lumea asta mare, că nu puteam să trec de vamă, aş fi avut probleme, dar nu mi-a mai trebuit. Părul s-a redresat”, a povestit Maria Dragomiroiu.

”De ani de zile mă spăl o dată pe săptămână cu şampon şi cu balsam, dar eu ştiu cum trebuie. Îl spăl în lighean, fără să îl încurc, mai mult îl mângâi, îl spăl doar de sus în jos, arunc apa, pun altă apă şi iar dau cu şampon, nu foarte mult, dar să se facă spumă şi cu spuma aia doar îl frec cu blândeţe de sus în jos, de la rădăcina spre vârf şi dau cu apă cu spumă şi tot aşa, iar arunc apă şi apoi mă clătesc foarte bine cu duşul până simt că este foarte bine clătit. Apoi îi pun balsam, tot în lighean, cu puţină apă îl omogenizez foarte bine”, a adăugat ea.

citește și...