Încă un divorţ în showbiz! Amna a pus punct căsniciei cu tatăl copilului său

23.07.2019, 12:46

Încă un divorţ în showbiz! Amna a anunțat, pe contul personal de Instagram, că a divorțat. În același timp, solista a ales să nu dezvăluie care a fost motivul divorțului și a cerut să îi fie respectată intimitatea.

Încă un divorţ în showbiz! Amna a pus punct căsniciei cu tatăl copilului său

‘Nu mi-am dorit niciodată să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat.

Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține e viața mea personală să rămână așa. De aceea nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, așadar stay tuned’, a scris Amna pe Instagram.

Amna, pe numele său adevărat Andreea Mușat, a fost căsătorită cu Cristi Mușat, alături de care are și un băiețel, David, în vârstă de 5 ani. Cei doi formau un cuplu de peste 10 ani.

Amna a avut probleme in casnicie dupa ce l-a adus pe lume pe David, primul ei copil. Sotul artistei, Cristi, a inceput sa dea semne de gelozie si i-a reprosat ca il neglijeaza fiind concentrata doar asupra cresterii micutului.

„Sotul mi-a spus ca se simtea neglijat. A fost gelos si mi-a zis: «Tu ai grija doar de el. Esti un satelit in jurul lui. Si eu?!»”, povesteste artista.

citește și...