În ce lux trăia Claudia Pătrăşcanu în casa lui Gabi Bădălău!

14.08.2019, 17:41
Claudia Pătrășcanu a anunțat că se desparte de Gabi Bădălău, după 5 ani de căsnicie. De mai bine de un an, solista a trăit un adevărat calvar şi a decis că divorţează de tatăl copiilor săi.

În ce lux trăia Claudia Pătrăşcanu în casa lui Gabi Bădălău!

Claudia Pătrășcanu a scris un mesaj dureros pe Facebook, luni seară. Din mărturiile ei, artista a fost înşelată şi umilită de Gabi Bădălău în repetate rânduri. Cei doi au împreună doi copii, pe Gabriel (5 ani) și Nicolas (3 ani).

‘După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută!

Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște, restul nu contează!

Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”. Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!’, a scris Claudia Pătrășcanu.

Momentan, aceasta încă locuieşte alături de Gabi Bădălău în vila din Bolintin. În timpul căsniciei, Claudia Pătrăşcanu a dus o viaţă de prinţesă. Socrul ei, politicianul Niculae Bădălău, are o avere de 50 de milioane de euro.

Tatăl lui Gabi Bădălău şi mama acestuia deţin o casă de 863 mp, în Bolintin Vale, şi o vilă de vacanţă în Ogrezeni, Giurgiu. În plus, socrii Claudiei deţin mai multe terenuri, tablouri şi diamante în valoare de aproape 40.000 de euro. De asemenea, conform declaraţiei de avere, Nicolae Bădălău are în conturi aproximativ 35.000 de euro, 5.000 de dolari și 93.000 de lei.

 

 

citește și...