Imaginile verii! Un bărbat a intrat în mare și a încins un grătar direct în valuri!

06.07.2019, 16:45
Imaginile verii! Un bărbat a intrat în mare și a încins un grătar direct în valuri!
Unii ar face orice efort pentru un grătar

Românii adoră grătarele, asta e cert. Se pare, însă, că nici italienii nu sunt prea departe, fiind și ei mari fani ai acestui obicei. Un bărbat a demonstrat că, atunci când îți dorești cu adevărat să încingi un grătar, nu mai contează nici că ești la plajă, nici că nu ai unde să treci la acțiune. 

Un filmuleț postat recent pe Facebook înfățisează un bărbat care se află destul de departe de mal, în apropiere de mai multe bărci. Filmarea devine cu totul surprinzătoare atunci când se observă că acesta nu înoată, cum ar fi de așteptat, ci face un grătar chiar în mijlocul mării, printre valuri. 

Așezat cu picioarele în apa mării, grătarul e plin de fel și fel de cărnuri, care sfârâie apetisant. Mai mult decât atât, bărbatul se pare că s-a pregătit temeinic pentru evenimentul inedit, având atât ustensile de bucătărie, cât și o cutie frigorifică, ce plutea agale în valuri, lângă grătar.


Dacă ne gândim că bărbatul stă în apă până la nivelul șoldurilor, e clar că a fost o idee eficientă, reușind să se răcorească în timp ce supraveghează focul. 

Spre finalul înregistrării, o femeie vine să îi dea acestuia o mână de ajutor, pentru o nouă sesiune de „grătărit”. 

Una peste alta, imaginile surprinse pe o plajă din Italia cel mai probabil vor inspira și alți pasionați de grătar să încerce experiența inedită.

 

 

citește și...