Imaginile cu care Andreea Marin și-a surprins fanii. ”Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar”

17.05.2022, 12:36
Imaginile cu care Andreea Marin și-a surprins fanii. ”Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar”
Imaginile cu care Andreea Marin și-a surpins fanii. ”Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar”

Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, și-a surprins fanii din mediul online cu câteva fotografii în care apare alături de partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu. Vedeta de televiziune dă publicității foarte ra astfel de imagini. ”Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar”, a notat ASndreea Marin în dreptul fotografiilor respective.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Vedeta de televiziune și-a luat prin surrpindere fanii din mediul online după ce a postat câteva fotografii în care apaere alături de actualul său iubit. Cei doi au pozat îmbrăcați la patru ace, în ipostaze extrem de frumoase, ca un adevărat cuplu.

Imaginile cu care Andreea Marin și-a surprins fanii. ”Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace”

”Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiilor.

”Sunteti superbi impreuna”, ”Arătați super împreună”, ”Mulți și binecuvântați ani să vă dăruiască bunul Dumnezeu, împreună”, ”Sunteți minunați!!!💕💞O pereche superbă!!!!!”, ”Sunteți superbi 🥰chiar te potrivești perfect cu acest bărbat”, ”Frumoși și îndrăgostiti! Bravo!”, ”Eleganți, stilați și tandri…. sunteți minunați!”, ”Sunteti frumosi amandoi,va potriviti perfect!”, ”Intr- un ceas bun…Casa de piatră”, ”Ce cuplu frumos si rafinat!”, ”O pereche minunată!”, O pereche superba, o femeie minunata si un barbat pe masura”, au reacționat intenauții.

citește și...