Imagini virale! Ce a găsit un bărbat în interiorul unui calamar pe care l-a cumpărat de la piață

29.06.2019, 13:47

Un iubitor al fructelor de mare a avut parte de o surpriză când a ajuns acasă cu un calamar cumpărat de la piața, unde obișnuiește să meargă weekend de weekend. El a făcut descoperirea când a început să pregătească felul de mâncare pe care l-a ales și a observat că molusca marină comestibilă are ceva înăuntru, iar când a secționat-o s-a blocat pentru câteva clipe. Imaginile făcute publice de bărbat au devenit virale.

Ce a găsit un bărbat în interiorul unui calamar pe care l-a cumpărat de la piață

Adam Todd, un bărbat 28 de ani din Regatul Unit, a mers recent la piață, iar pe lista de cumpărături a avut și un calamar. Când a ajuns acasă cu el, l-a analizat puțin și și-a dat seama repede că acesta are ceva înăuntru. În momentul în care l-a tăiat, tânărul a dat peste un pui de rechin. Șocat și uimit de descoperire… el a încremenit pentru câteva momente și, ulterior, a făcut câteva poze, pe care le-a făcut publice. Pe rețelele de socializare, el a povestit pățania lui.

“Merg des la pescuit, însă nu am văzut niciodată un rechin. Am avut un şoc să îl văd pe primul la mine în bucătărie. Nici nu ştiu ce să fac cu el”, a declarat bărbatul, relatează jurnaliștii de la The Mirror. Adam Todd este din Belfast, capitala și cel mai mare oraș al Irlandei de Nord.

citește și...