Imagini șocante cu elicopterul prăbușit în care și-a pierdut viața Kobe Bryant FOTO

27.01.2020, 11:18

Kobe Bryant a murit la vârsta de 41 de ani, într-un tragic accident de elicopter! Fosta mare glorie a baschetului american călătorea alături de una dintre fiicel sale, Gianna, în vârstă de 13 ani, și alți 7 pasageri. Accidentul a avut loc într-un orășel din California și nu există supraviețuitori.

Imagini șocante cu elicopterul prăbușit în care și-a pierdut viața Kobe Bryant

La nici o zi de la tragedie, au apărut și primele imagini cu locul unde s-a prăbușit elicopterul. Martorii au povestit că aparatul zbura prea jos și motorul scotea un sunet ciudat.

Elicopterul s-a prăbușit în gol de la o înălțime de 100 de metri. Conform presei internaționale, primele indicii arată că pilotul ar fi avut probleme de vizibilitate din cauza ceței dense.

‘Am văzut elicopterul când a căzut. A fost dificil să-l vedem pentru că era foarte densă ceața. Elicopterul a dispărut într-un nor de ceață, apoi a avut loc o explozie. S-a făcut o minge mare de foc. Nu aveai cum să supraviețuiești’, a mărturisit un bărbat, citat de Los Angeles Times.

Fostul sportiv Kobe Bryan călătorea destul de des cu elicopterul privat. Un utilizator Twitter a prevestit moartea lui Kobe Bryant încă din 2012, când a scris un mesaj șocant pe rețeua de socializare.

‘Kobe va muri într-un accident de elicopter’, scria acesta pe Twitter.

citește și...