Imagini SECRETE de la nunta Simonei Gherghe! Au fost ținute ascunse până acum

07.07.2019, 13:15
Imagini SECRETE de la nunta Simonei Gherghe! Au fost ținute ascunse până acum
Simona are o relație cu Răzvan de mai bine de zece ani

Simona Gherghe aniversează, astăzi, un an de la căsătoria religioasă cu partenerul său, Răzvan Săndulescu. Cu această ocazie, prezentatoarea de la Acces Direct a împărtășit cu fanii săi fotografii de la fericitul eveniment, pentru prima oară. 

Prezentatoarea TV s-a cununat civil cu iubitul său în mai 2017, lună în care a adus-o pe lume pe fiica lor, Ana Georgia. La peste un an distanță, pe 7 iulie, Gherghe și Săndulescu au decis să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. 

„Totul a pornit de la ziua lui Razvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem să organizăm o mică petrecere la piscină. Și, dacă tot am chemat prietenii și familia, am zis să ne și cununăm religios. Așa că asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine știe ce, a fost o petrecere relaxată”, spunea Simona anul trecut pentru Viva. 

Cu ocazia aniversării de un an de cununie, prezentatoarea TV a postat pe contul său de Facebook mai multe fotografii de la eveniment, care până acum nu fuseseră date publicității.

 „7.07.2018 ❤️❤️❤️#familie #aniversare #prima aniversare”, a scris Simona în dreptul fotografiilor. 

Pe 9 mai anul acesta, vedeta TV a născut al doilea copil, un băiat, care a primit numele Vlad-Ioan. 

 

citește și...