Imagini incredibile, surprinse în România. Un cal mănâncă la masă, în sufragerie, alături de stăpâni

13.11.2021, 20:10
Imagini incredibile, surprinse în România. Un cal mănâncă la masă, în sufragerie, alături de stăpâni

Majoritatea dintre noi ne folosim sufrageria pentru a ne relaxa, dar o o familie din Călărași a preferat să își dedice camera de zi unui cal. Animalul a fost adus la masă, pentru a mânca alături de oamenii care petreceau. Imaginile au devenit virale.

Imaginile au fost filmate într-o casă din judeţul Călăraşi.

Scenele șocante s-au petrecut în Călărași. Un cal a fost filmat în sufrageria unei case, în timp ce musca dintr-o franzelă și stătea cu copitele pe umărul stăpânului.

Calul mănâncă la masă în sufrageria stăpânilor

În imagini se poate observa că în camera respectivă se aflau mai multe persoane care mâncau și consumau băutură alcoolică.

Imaginile incredibile au fost comentate de Bogdan Ficeac, jurnalist şi scriitor, în cadrul emisiunii News Magazine de la Antena 3.

Potrivit acestuia, animalul este prieten cu omul, chiar și de pahar, iar imaginile respective arată că persoanele din videoclipul respectiv respectă o ființă necuvântătoare.

Imaginile au fost comentate

“Aceste imagini ne înfăţişează un grup de ecologişti, de naturişti, de oameni care iubesc animalele, oameni care respectă tovarăşul necuvântător de muncă. Nici măcar vinul nu e din acela cu chimicale.

Nu există lucruri generatoare de poluare, există o comuniune cu animalele cu care lucrează, cu care sunt prieteni chiar de pahar. Chiar dacă aceste lucruri par uşor exotice, nu fac rău nimănui.

Mai dificil e să vedem o sufragerie cu Coldea, Oprea şi alţii. Probabil că operatorul nu prea era obişnuit. Era o atmosferă veselă, cu vinişorul, cu pâinica. “, a spus Bogdan Ficeac.

Un cal a fost găsit în bucătăria unei garsoniere

În 2019, un cal a fost găsit în bucătăria unei garsoniere din Satu Mare. Proprietarul calului a încercat să ascundă animalul, după ce poliția a fost sesizată.

„Calul a urcat pe scări. Proprietarul, Lucian D., a fost sancționat contravențional cu suma de 500 de lei pentru tulburarea liniștii locatarilor, iar calul a fost dus la o rudă a bărbatului dintr-un sat din apropierea orașului Satu Mare. Proprietarul ar fi vrut să facă animalul cadou cumnatului său”, a spus Blaga.

 

citește și...