Imagini de groază în casa lui Gheorghe Dincă. Ce au descoperit procurorii în subsolul locuinței

02.08.2019, 13:13

Ancheta continuă în cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă a fost dus, vineri (2 august), în locuința lui din Caracal, pentru ca anchetatorii să reconstituie crimele în prezența inculpatului.

Imagini de groază în casa lui Gheorghe Dincă. Ce au descoperit procurorii în subsolul locuinței

Autoritățile au reluat perchezițiile la casa bărbatului de 65 de ani, suspect de dispariția tinerelor, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Conform realitatea.net, Gheorghe Dincă a fost dus în subsolul casei sale. Se pare că acesta ar fi ascuns acolo eventualele cadavre sau rămășite umane. Surse judiciare au explicat că aceste căutări în casa lui Dincă vor dura cel puțin patru zile.
În plus, criminaliștii au avut o imagine de groază în vegetația din curtea suspectului. Aceștia au găsit oase în iarbă și chiar au adus un buldozer pentru a sparge gropile betonate din curte.

Am intervenit la domiciulul inculpatului în urmare a preluării dosarului de la DIICOT ST Craiova la structură centrală. Vom efectua o cercetare criminalistică, complexă și amănunțită împreună cu polițiști din cadrul serviciului Omoruri, Poliția Capitalei, Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate și Institul Național de Criminalistică”, a declarat Mihaela Porime, purtător de cuvânt DIICOT.

citește și...