Imagini de colecţie: Cristi Borcea, vacanţă cu Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Milionarul, masat ca un împărat FOTO

11.11.2019, 17:26
Imagini de colecţie: Cristi Borcea, vacanţă cu Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Milionarul, masat ca un împărat FOTO
Imagini de colecţie: Cristi Borcea, vacanţă cu Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea!

Viaţa amoroasă a lui Cristi Borcea a ţinut dintotdeauna prima pagină a tabloidelor. Fostul boss dinamovist parcă trăieşte o telenovelă. Are trei mariaje la activ şi 9 copii, ultima căsnicie fiind cea cu Valentina Pelinel.

Cristi Borcea se cunoștea cu Valentina Pelinel încă de pe vremea când aceasta era măritată cu Cristian Boureanu.

Se zvoneşte că fostul acţionar de la Dinamo ar fi avut o relaţie ascunsă cu blondina încă din 2010, când el era însurat cu Mihaela Borcea. Prima lui soţie i-a stat alături 23 de ani, însă, în paralel, Cristi Borcea o avea amantă şi pe Alina Vidican, cea care i-a devenit ulterior a doua soţie.

Imagini de colecţie: Cristi Borcea, vacanţă cu Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea!

Dragoste cu năbădăi pentru Cristi Borcea şi Valentina Pelinel! În 2010, cei doi au petrecut o vacanţă de vis pe litoralul românesc, alături de partenerii lor de atunci, Mihaela Borcea şi Cristi Boureanu.

Nimic nu trăda relaţia amoroasă a celor doi, mai ales că Borcea era încântat să aibă alături, în acelaşi timp, femeile importante din viaţa lui. Noi vă prezentăm, în exclusivitate, imagini de colecţie cu Cristi Borcea la mare, împreună cu prima lui soţie şi actuala lui parteneră, Valentina Pelinel. În timp ce Cristi Borcea se relaxa la masaj direct pe plajă, Mihaela Borcea şi Valentina Pelinel păreau cele mai bune prietene şi erau nedezlipite una de cealaltă.

‘Au încercat să ascundă relaţia, o perioadă au şi reuşit, însă, în cele din urmă,  lucrurile au început să fie din ce în ce mai vizibile şi mai supărătoare. Prima care a pătimit de pe urma manechinului a fost Mihaela, care a şi surprins-o pe Pelinel într-un moment intim alături de Cristi Borcea.

Totul s-a petrecut în timpul unei vacanţe la munte pe care soţii Borcea o petreceau cu Valentina şi soţul ei de atunci, Cristi Boureanu. Prieteni de familie, cei patru au făcut multe sejururi în afara ţării şi se pare că nu prea au reuşit să ţină lucrurile în frâu’, povesteau prieteni apropiaţi ai lui Borcea, pentru Click!, în urmă cu câţiva ani.

Deşi în 2011 a divorţat de Mihaela Borcea, Pelinel a rămas ‘în cărţi’. Cu toate acestea, în 2014, Cristi Borcea se însoară a doua oară cu cea care îi era amantă, Alina Vidican. La nunta celor doi, Pelinel nu a fost invitată, pentru că Alina o consideră periculoasă.

‘Eu am tăiat-o personal de pe lista invitaților, la nuntă! Am simțit de-atunci că această persoană este periculoasă! Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul’, declara Alina Vidican, în urmă cu mulţi ani.

Pelinel şi Boureanu aveau o relaţie încă din 2010

Între timp, Valentina Pelinel divorţează de Boureanu, în 2014, şi nu se mai afişează cu niciun bărbat, cel mai probabil încă spera la inima lui Cristi Boureanu.

‘Cu Valentina am fost bărbatul unei singure femei. Noi ne-am despărțit în momentul în care Valentina și-a rupt piciorul la schi. Nu cred în povestea asta cu ea și Cristi Borcea. În orice cuplu există greșeli și certuri și asta se întâmpla şi la noi. Ce a fost între ea și Borcea numai ea poate să spună, dar eu nu cred în această poveste. Dacă aș afla că e adevărat, nu cred că mi-ar pica bine’, a declarat Cristian Boureanu, la Kanal D la scurt timp după divorț

Fostul boss dinamovist s-a îndrăgostit de Pelinel la nunta dintre ea și politicianul Cristian Boureanu, în 2007, deşi se afla într-o relație cu două femei – cu soția Mihaela Borcea și cu amanta Alina Vidican.

Cristi Borcea a luat-o de soţie pe blondină abia în 2018. Primele zvonuri referitoare la relaţia dintre blondină şi fostul acţionar dinamovist au apărut în aprilie 2014, când Valentina a fost surprinsă în timp ce îl vizita pe acesta la închisoare.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au acum împreună 3 copii, un băiat şi două fetiţe gemene, în vârstă de 8 luni. Recent, Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare. Decizia este una definitivă.

 

citește și...