Imaginea cu Cleopatra Stratan și Edward Sanda care a pus lumea pe jar. ”Aveți ceva să ne spuneți?”

08.09.2020, 12:33
Imaginea cu Cleopatra Stratan și Edward Sanda care a pus lumea pe jar. ”Aveți ceva să ne spuneți?”
Imaginea cu Cleopatra Stratan și Edward sanda care a pus lumea pe jar. ”Aveți ceva să ne spuneți?”

Cleopatra Stratan și iubitul ei, Edward Sanda, au pus lumea pe jar cu cea mai recentă ipostază în care s-au afișat împreună.

Edward Sanda a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care o ține în brațe pe Cleopatra Stratan, iar mâna lui se află chiar în dreptul abdomenului artistei, astfel că fanii au speculat că aceasta ar putea fi însărcinată.

”Suntem la fel!”, a menționat Edward Sanda în dreptul imaginii respective.

Mai multe vedete au comentat, mai în glumă, mai în serios după postarea controversatei fotografii.

„Sarcină ușoară și să fie sănătos!!! #ăștiasegrăbesc”, a scris Randi, în timp ce Amna a spus: „Zici că aveți să ne spuneți ceva”, menționează protv.ro.

„Aveți ceva să ne spuneți? Sau ne lăsați…”, „Numai eu credeam că va veni un nou suflet pe pământ?”,
”Toți3”, ”Vine Ghiță”, ”Atunci când Ghiță a trecut de portiță”, ”Sarcină ușoară”, ”fata nu are 18 ani, dar voi vă gândiți că e însărcinată”, ”Eu cred că poza a fost făcută anume ca să stârnească reacții și ei”, 
au fost comentariile altor internauți la postarea făcută de Edward Sanda.

Ce spune Cleopatra Stratan despre iubitul ei

Cleopatra Stratan a acordat un interviu recent pentru emisiunea “Un show de doi galbeni”, prezentată de Dorin Galben, în care a vorbit sincer despre iubirea ei cu Edward Sanda. Prima dată s-au văzut pe 1 iunie 2014 la Caracal, la un concert, au colaborat la finalul lui 2018 pentru melodia ”Cozonac”, însă dragostea s-a înfiripat în luna februarie, înainte de pandemie.

”Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, a declarat Cleopatra Stratan.

citește și...