Ilinca Vandici, imagini irezistibile! Într-o pereche de bikini prea mici a dezlănţuit internetul

05.07.2019, 10:19

Imagini sexy cu Ilinca Vandici, în costum de baie! Prezentatoarea de la Kanal D a încins internetul cu acest poze senzuale. Imediat după ce s-au încheiat filmările pentru sezonul 5 al emisiunii ‘Bravo, ai stil!’, vedeta a plecat în vacanță cu familia.

Ilinca Vandici, imagini irezistibile! Într-o pereche de bikini prea mici a dezlănţuit internetul

În aceste momente, frumoasa prezentatoare se află în Skiathos, acolo unde se relaxează alături de soțul și fiul ei, în vârstă de 2 ani.

Ilinca Vandici și-a recăpătat destul de rapid silueta după naștere. Ea arată mai bine ca niciodată și are un trup fără cusur, fapt demonstrat de cea mai recentă fotografie postată pe Instagram. Iar mesajul din dreptul imaginii a fost cu subînțeles.

‘Admiră priveliștea! #soare #vacanta #travel #grecia #skiathos #relax#love #blessed? #happy #enjoy #life #family”, a scris Ilinca Vandici pe Instagram.

Vedeta s-a fotografiat în piscină, într-un costum de baie minuscul albastru, și și-a lăsat la vedere fundul bombat, spre deliciul fanilor virtuali. Admiratorii nu au ezitat să îi transmită mesaje dintre cele mai frumoase.

‘Sa ai o vacanta minunata,cu mult soare si zambete pe fata! Sa te intorci cu forte proaspete! Profita de fiecare clipa din aceasta vacanta deoarece meriti din plin avand in vedere cat ai muncit ca sa iasa toate lucrurile calitative! Te pup!’, ‘Dacă poza este publica, atunci poate comenta oricine’, ‘ Corect…mi-a ars ochii instant’, au fost o parte din mesajele primite de Ilinca Vandici.

 

citește și...