Ilinca Vandici, dezvăluiri neașteptate: „Mi s-a întâmplat să întrețin un bărbat, de două ori”

09.11.2019, 10:20
Ilinca Vandici, dezvăluiri neașteptate: „Mi s-a întâmplat să întrețin un bărbat, de două ori”
Ilinca Vandici, dezvăluiri neașteptate

Ilinca Vandici a făcut recent dezvăluiri neașteptate. Vedeta a vorbit despre relațiile din trecut și a recunoscut că și-a întreținut doi parteneri.

Prezentatoarea TV a fost invitată la o emisiune online, unde a vorbit despre trecutul său, presărat cu relații despre care presa a scris zile în șir. 

Ilinca Vandici, dezvăluiri neașteptate

Vandici a recunoscut ce fel de bărbat a căutat întotdeauna: „Am avut nişte relaţii superbe, cu nişte băieţi extraordinari, cu care m-am iubit, am trăit lucruri extraordinar de profunde. Dar contează stilul de viaţă şi modul de viaţă cu care te-ai obişnuit şi cu care ai crescut. Eu provin dintr-o familie nu ultra-bogată, dar o familie în care nu mi-a lipsit absolut nimic, unde am avut întotdeauna parte de absolut tot ce mi-am dorit, am fost sprijinită de părinţii mei, inclusiv când m-am mutat la Bucureşti. M-au mutat cu chirie, m-au transferat la liceu, îmi dădeau bani în fiecare lună. Şi atunci am fost obişnuită cu stilul ăsta de viaţă în care să nu-mi lipsească nimic, în care ieşeam în fiecare zi să mănânc în oraş, pentru că aveam susţinerea părinţilor mei să fac asta. Şi-atunci era normal ca, în momentul în care îmi căutam un iubit, căutam să fie de acelaşi nivel. Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul, când eu mă plimbam cu maşina personală”.

Gazda emisiunii „Bravo, ai sti” a mărturisit că, la un moment dat, s-a întâmplat să își ajute financiar partenerul. 

„S-a întâmplat şi asta, dar lumea nu ştie şi nu e o problemă. Când era vorba de iubire, de înţelegere şi de respect, nu mă deranja treaba asta. Mi se părea absolut normal ca dacă eu muncesc şi am posibilitatea să te ajut, te ajut fără probleme, că tu poate ai o pasă proastă sau o perioadă. Şi mi s-a întâmplat asta, chiar de două ori!”, a dezvăluit Ilinca. 

citește și...