Ilinca Vandici, confesiuni intime despre infidelitate: „Și eu am fost înșelată”

08.12.2019, 10:53
Ilinca Vandici, confesiuni intime despre infidelitate: „Și eu am fost înșelată”
Ilinca Vandici, confesiuni intime despre infidelitate

Ilinca Vandici a făcut confesiuni intime despre infidelitate. Prezentatoarea TV a povestit că a trecut prin momente dificile de-a lungul relațiilor sale. 

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”a mărturisit că a fost înșelată, iar asta i-a distrus încrederea de sine și a făcut-o să sufere foarte tare. 

Ilinca Vandici, confesiuni intime despre infidelitate

„Da, și eu am fost înșelată! N-am vorbit despre acest lucru până acum de teamă, însă acum simt că voi veți înțelege și mai bine cine sunt, prin dezvăluirile pe care vi le fac… O relație de iubire poate avea din păcate și părți mai puțin fericite pe care nu trebuie sa le lăsam sa ne copleşească! (…) Nu mai m-ai recunoscut, pentru că nu mai eram eu. Nu mai era nimic autentic la mine. Jucam un rol şi îl jucam perfect. Eram veşnic zâmbitoare, aranjată, relaxată când eu de fapt în sufletul meu eram terminată. Aveam stări de anixietate în momentul în care eram singură. Nu mai aveam încredere în mine, absolut deloc pentru că odată cu frustrările astea din plan sentimental au ajuns să le am şi în plan profesional. Îmi ziceam că nu mai sun bună nici la muncă, dar parcă nu mă mai descurc.. Eram o marionetă. Eram o păpuşă, o jucărie pentru el”, a spus Vandici. 

În prezent, Ilinca are o familie frumoasă. Vedeta s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu Andrei Neacșu și au împreună un băiat, Zian, de doi ani și jumătate. 

 

citește și...