Ilie Năstase, cuvinte grele despre Serena Williams! Cum a jignit-o pe jucătoarea de tenis

12.07.2019, 11:54
Năstase a jignit-o pe adversara Simonei

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a vorbit, ieri despre evoluția Simonei Halep la turneul de la Wimbledon. Pe lângă remarcele referitoare la joc, omul de afaceri a făcut câteva afirmații răutăcioase la adresa tenismenei Serena Williams.

Invitat la Digisport, fostul numărul 1 ATP Ilie Năstase a vorbit despre semifinala jucată de Halep ieri, la Wimbledon: „Nu au fost momente în care să fie vreo problemă, să revină Svitolina. Ea s-a enervat la 5-1, nu pricep de ce, eu la 5-1 arătam tabela adversarilor, ea se enervează. Se simte foarte bine pe iarbă, se vede. În afară de Zhang și Svitolina nu prea a avut adversare”. 

„Trebuie să o ridice cu macaraua”

Singurul român care a mai jucat în finala Wimbledon, în 1972 și 1976, nu s-a putut abține din a o jigni pe jucătoarea Serena Williams. 

„Simona are prima șansă, chiar și cu Serena, care e puțin cam obosită, cam grasă, a slăbit vreo 20 de grame, trebuie să o ridice cu macaraua. Serena nu stă fizic prea bine, poate o bate Strycova, care e jucătoare de dublu, nu de simplu. Dacă joacă cu Serena, Simona trebuie să o alerge, să dea scurte. Acum cred că Serena va avea o atitudine de număr 2 în fața Simonei. Dacă aș fi antrenorul Simonei, m-aș concentra doar la turneele de grand slam”, a declarat Năstase.

Simona Halep, prima finală la Wimbledon

Simona Halep, locul 7 WTA și cap de serie numărul 7, s-a calificat pentru prima dată în carieră în finala turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-3, în 72 de minute, pe jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, numărul 8 mondial și cap de serie numărul 8. 

Halep va juca a cincea finală de grand slam mâine, când va evolua împotriva Serenei Williams (SUA), locul 10 WTA și cap de serie numărul 11.