Ilie Năstase a fost părăsit de cea de-a cincea soție? Ioana Simion a plecat de acasă

07.10.2019, 11:14

Ilie Năstase pare să nu aibă noroc în dragoste. Actuala lui soție, Ioana Simion, nu mai locuiește cu fostul tenismen, ci s-a mutat într-un apartament din zona Pipera. Chiar vecinii au dat-o de gol pe brunetă.

Ilie Năstase a fost părăsit de cea de-a cincea soție? Ioana Simion a plecat de acasă

Deși sunt încă soț și soție, cei doi nu mai împart acoperișul vilei de un milion de euro pe care Ilie Năstase o are în cartierul Primăverii. Conform Click!, bruneta s-a mutat din casa acestuia, iar moment locuiește într-un apartament dintr-un cartier rezidenţial din zona Pipera. Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu nici șase luni.
Ioana Simion a fost surprinsă în timp ce ajungea la apartamentul închiriat. Se pare că acolo locuiește de mai bine de două săptămâni.

“Nu a cumpărat, locuieşte cu chirie, dar cine ştie pe viitor. De vreo două săptămâni stă aici. Săptămâna trecută a adus mobila, o tot vedem cu haine. Da, a venit şi domnul Năstase pe aici”, a declarat pentru Click! unul dintre vecinii noii locatare.

Acest lucru este neobișnuit, ținând cont că în urmă cu o săptămână, Ilie Năstase și Ioana Simion au fost surprinși împreună la mall-ul din Băneasa. Păreau fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată.

”Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Nu se simţea deloc bine în casa din Primăverii. Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul acolo. 

Ilie a fost de acord, doar că pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de această discuţie a lor, iar Ioana a decis că e mai bine să plece din casa respectivă. Ea şi-a închiriat un apartament şi stă acolo de fiecare dată când vin în Bucureşti. Ilie vine şi el acolo, petrec timpul împreună şi probabil va merge să locuiască în permanenţă cu ea. Cert este că Ioana nu vrea să mai pună piciorul în casa respectivă. Are motivele ei”, a declarat pentru Click! o persoană din apropierea cuplului.

Ilie Năstase se află la a cincea căsnicie, iar Ioana Simion a mai fost și ea căsătorită timp de 20 ani.

citește și...