Ilan Laufer, gest romantic de Dragobete pentru soția internată în spital. Ce a făcut politicianul

25.02.2021, 10:52
Ilan Laufer, gest romantic de Dragobete pentru soția internată în spital. Ce a făcut politicianul
Ilan Laufer, gest romantic de Dragobete pentru soția internată în spital. Ce a făcut politicianul

De Dragobete, Ilan Laufer nu a putut sta departe de soția lui, Alina Laufer, care în prezent se află internată în spital.

În urmă cu mai bine de o săptămână, aceasta a născut prematur gemeni. Alina Laufer a rămas în spital pentru supraveghere și recuperare. Acest lucru nu l-a împiedicat pe Ilan Laufer să facă un gest de îndrăgostit pentru soția lui.

Ilan Laufer, gest romantic pentru soția lui

Pentru a-i duce un buchet de flori Alinei, politicianul a fost nevoit să sară gardul pentru a ajunge la partenera lui.

„De Dragobete, am „sărit” gardul ca să îi pot duce flori și mărțișor soției mele eroină. Te iubesc și te aștept acasă cu cei doi bebei sănătoși și voinici”, a scris Laufer, în dreptul unei imagini în care apare alături de partenera sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ilan Laufer (@ilanlaufer)

Alina Laufer luptă pentru micuții săi

Pe 15 februarie, Alina Laufer a născut prematur un băiețel și o fetiță. Alina Laufer era însărcinată în aproape 30 de săptămâni când a fost internată la Maternitatea Giulești. Vedeta a născut prematur gemenii, care au fost imediat puși în incubator.

”Băiețelul are nevoie de ajutor din partea medicilor. El nu s-a adaptat la mediul extern. Astăzi deja e ceva mai bine. Plutesc, e o minune să-ți vezi copiii luptând pentru viață. Nu voi părăsi spitalul până când ei nu vor fi în siguranță.

Nu plec nici bătută acasă, nu am cum să-mi părăsesc puișorii. Jumătate de oră stau alături de ei, le spun să lupte. Când vezi copii prematuri te înduioșezi, sunt niște mici luptători. Doamna doctor a zis să am răbadare. O să-i scoatem de aici, mari și frumoși”, a declarat recent Alina Laufer.

citește și...