IKEA își închide temporar cele două magazine din București

20.03.2020, 11:29
IKEA își închide temporar cele două magazine din București
IKEA își închide temporar cele două magazine din București

IKEA Româmia anunță închiderea temporară a celor două magazine din București, ca urmare a pandemiei de coronavirus din țara noastră.

Cele două magazine vor fi închise temporar începând de vineri, 20 martie 2020, ora 18:00.

Clienții vor putea să cumopere online în continuare.


”Siguranța colegilor și a clienților noștri este întotdeauna o prioritate majoră pentru IKEA. De aceea, am decis să închidem temporar magazinele și centrele de colectare, începând cu data de 20 martie, ora 18:00, pentru a acționa preventiv și pentru a ajuta la ținerea sub control a răspândirii virusului. Poți găsi, în continuare, inspirație, sfaturi despre decorarea casei tale și poți cumpăra produsele IKEA chiar de pe site-ul nostru www.IKEA.ro.

Deși ne face întotdeauna plăcere să te vedem, în perioada următoare, rămâi acasă, ai grijă de sănătatea și bunăstarea ta și a familiei tale. Poți găsi noi modalități de a te îndrăgosti de propriul tău „colț din univers” – jucându-te cu copiii, gătind mâncărurile pe care ți-ai dorit mereu să le încerci, organizând și făcând curățenie, citind o carte sau dând startul unui maraton de filme… Există mii de posibilități, toate într-un singur loc – acasă”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a IKEA.

În România, numărul cazurilor confimate de COVID-19 ajunsese, joi, la 277. Dintre cele 277 de persoane confimate pozitiv, 25 au fost declarate vindecate și au fost externate din spital. Pacienții nou-confimați cu coronavirus joi au vârste cuprinse între 19 și 67 de ani, printre aceștia aflându-se și doi medici de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava.

citește și...