Ianis Hagi conduce o mașină cu 340 CP! Imagini cu bolidul starului de la U21

28.06.2019, 09:04

Ianis Hagi este starul echipei naționale Under 21 și nu doar echipele de top din Europa se bat ca să obțină un contract cu el, ci și unele companii care își doresc să își promoveze anumite produse prin intermediul imaginii sportivului. Așa s-a întâmplat și cu mașina pe care tânărul fotbalist o conduce. Primit de la un producător auto celebru, bolidul lui are 340 de cai putere.

Ianis Hagi are o mașină cu 340 cai putere

La 20 de ani, Ianis Hagi conduce un BMW M140i xDrive, care are o valoare de peste 50.000 de euro. Cu un motor de 340 CP, mașina fotbalistului ccelerează de la 0 la 100 km/h în 4 secunde. Bolidul a fost prezentat de dealer ca fiind “singurul hot hatch de pe piață cun un motor de șase cilindri în linie”și a ajuns în posesia fiului lui Gheorghe Hagi în luna martie 2018.

La volanul acestei bijuterii pe patru roți, Ianis Hagi atrage atenția când iese pe străzile din România, însă, el a mărturisit că este responsabil în trafic și că nu face uz de puterea motorului. “La volan sunt responsabil, așa cum sunt și în teren. Trebuie să am grijă în primul rând de mine, la început e normal să învăț mașina, să o simt și o să fie bine. Tatăl meu îmi va da indicații toată viața, am de învățat mereu multe lucruri de la el. Mai ales la condus, o iau ușor, ușor”, a declarat jucătorul naționalei în cadrul unui interviu acordat la scurt timp după ce și-a luat permisul auto, relatează wowbiz.ro.

În prezent, Ianis Hagi este căpitanul echipei Viitorul Constanța, însă, el are mari șanse să se transfere vara aceasta la o echipă de top din Europa. Valoarea fotbalistului de piață a sărit în timpul Campionatului European Under 21 de la 3,5 milioane euro la 6 milioane euro, dar, cel mai probabil, suma de transfer va depăși această sumă.

citește și...