Horoscopista de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ și-a dat demisia! Cu ce se va ocupa Amalia Ștefania pe viitor

06.12.2019, 17:04
Horoscopista de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' și-a dat demisia! Cu ce se va ocupa Amalia Ștefania pe viitor
Horoscopista de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' și-a dat demisia!

Horoscopista de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, Amalia Ștefania Țîrcă, și-a dat demisia după aproape șase ani.

Horoscopista de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ și-a dat demisia!

Aceasta a anunțat că va părăsi emisiunea de la Antena 1, cu lacrimi în ochi. Amalia Ștefania a decis să se retragă din televiziune pentru o nouă provocare din punct de vedere profesional.

„Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!’, a spus Răzvan Simion, vineri, 6 decembrie.

Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreață fiind. A venit absolut în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea și un aspect corespunzătpor fizic. Acum, de când e mămică, arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o. Noi o știm de la 15-16 ani, de când venea cu chitara aia mare în platou și de atunci lucrurile s-au dezvoltat. Uite că am făcut copii, botezuri, am trecut prin bune, prin rele’, a mai adăugat tânăra.

Amalia Ștefania va deveni stewardesă. Iubitul ei activează în același domeniu ca și pilot.

‘Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!’, a spus Amalia Ștefania Țîrcă, cu ochii înlăcrimați.

citește și...