Horoscop 24 noiembrie 2021. „Taurii” trebuie să evite conflictele

23.11.2021, 23:02
Horoscop 24 noiembrie 2021. „Taurii” trebuie să evite conflictele
Cei mai geloși nativi din zodiac. Leii se numără printre ei

Horoscop zilnic: Stelele sunt aliniate în favoarea ta? Aflați predicția astrologică pentru Berbec, Leu, Fecioară, Balanță și alte semne zodiacale pentru 24 noiembrie.

Toate semnele zodiacale au propriile lor caracteristici și trăsături care definesc personalitatea cuiva. Nu ți-ar fi de ajutor dacă ți-ai începe ziua știind deja ce ți se va întâmpla?

Citește mai departe pentru a află dacă șansele vor fi în favoarea ta.

 

Berbec 

Călătoriile și locurile noi pe care le poți vizita acum îți vor deschide porți noi. Viața ta nu mai este previzibilă. Caută lucruri noi în dragoste. Se pare că nu ai suficiente ore într-o zi pentru a face tot ceea ce dorești.

Culoare norocoasă: Fildeș

Numărul norocos: 1

Taur

Un coleg sau un partener de afaceri s-ar putea dovedi supărător. Evită conflictele – nu vor aduce rezultate bune. Noii asociați și parteneri au nevoie de o analiză mai atentă. Speculațiile nu sunt viabile. 

Culoare norocoasă: Galben 

Număr norocos: 3

Gemeni 

Întârzierile neașteptate la locul de muncă te frustrează, dar o nouă prietenie se dezvoltă promițător. Te poți bucura de compania prietenilor și a familiei și poți fi viața și sufletul petrecerii.

Culoare norocoasă: Maro

Număr norocos: 9

Rac

Păstrează planurile simple, deoarece nivelurile de energie se epuizează rapid. O zi pentru introspecție și meditație te face agresiv, dar luna îi contracarează efectul, făcându-te fermecător și gânditor.

Culoare norocoasă: Sofran

Număr norocos: 2

Leu 

Accent pe comunicare – fă-ți timp pentru a comunica cu celălalt semnificativ. Unele experiențe recente cu adevărat intense ți-au îngreunat perspectiva asupra a ceea ce vrei acum, deoarece totul s-a schimbat.

Culoare norocoasă: Argintiu

Număr norocos: 9

Fecioara

Vei relua de unde ai rămas cu cineva din trecutul tău. Ai încercat să faci pe plac tuturor, ceea ce ți-a lăsat cu puțină energie pentru a te mulțumi.

Culoare norocoasă: Auriu

Număr norocos: 8

Balanta

Protejează-te înainte de a ajunge să clachezi din cauza stresului. Amintește-ți punctele forte și ia-ți energie din ele. Ai grijă ce spui despre viețile altora, ai putea ajunge să dai informații pe care nu ar trebui.

Culoare norocoasă: Verde

Număr norocos: 5

Scorpion 

Starea ta financiară îți permite să investești în oferte bune de proprietate. Dacă ai o situație financiară excelentă, atunci ar trebui să îți încerci norocul la bursă.

Culoare norocoasă: Maro

Număr norocos: 4

Săgetător 

Energia ta nu a fost cea mai bună prietenă în ultimul timp, deoarece te-a determinat să iei decizii care ar putea să nu fi fost în interesul tău. Oamenii pe care îi întâlnești te pot ajuta să inversezi efectele.

Culoare norocoasă: Violet

Număr norocos: 7

Capricorn 

Mercur, în mișcare rapidă, pune accent pe comunicare – fă-ți timp pentru a comunica cu sentimentele tale. Nu trebuie să faci față provocărilor pe cont propriu. Ai mai mult sprijin decât îți dai seama.

Culoare norocoasă: Lavandă

Număr norocos: 9

Vărsător

Problemele domestice iau timp și atenție. S-ar putea să fii invitat la o aventură specială. Ești deschis la idei noi, angajamente. Ai un talent de a face ceea ce trebuie.

Culoare norocoasă: Portocaliu

Număr norocos: 3

Pesti

Schimbările în ceea ce privește imaginea ta  vor aduce mai multă încredere. Pot apărea probleme minore de sănătate. Fii gata să-i explici acțiunile partenerului tău care pare să fie în mod confruntare.

Culoare norocoasă: Roz

Număr norocos: 8

citește și...