Horoscop 23 iunie. Capricornii vor fi dur criticați

22.06.2022, 15:48
Astrologii au dat o prognoză pentru 23 iunie 2022. Horoscopul de dragoste te va tine la curent cu influentele pe care le au astrele asupra vieții tale amoroase. Horoscopul zilei de 23 iunie 2022 spune că  Capricornii vor fi dur criticați.

 

Berbec

Vei observa că emoțiile tale ajung astăzi la un punct culminant lunar. Nu te alarma, dar ai grijă să nu ataci oamenii fără niciun motiv. S-ar putea să te simți exclus din grup. Cuvintele dur rostite astăzi pot dăuna sentimentelor altora pentru o lungă perioadă de timp, așa că rămâi tăcut.

Taur

Emoțiile tale curg și ai o fântână nesfârșită de forță și resurse interne. Folosește această putere în avantajul tău. Conectează-te cu alții care împărtășesc puncte de vedere similare și urmărește rezultatele incredibile care se desfășoară.

Gemeni

Lucrează pentru a face câteva descoperiri noi în lume. Astăzi nu este o zi în care să îți faci griji cu privire la consecințe. Este o zi pentru a începe lucrurile. Există o mare cantitate de energie care te ajută în căutarea noului.

Rac

Anumite situații pot fi dificil de gestionat astăzi, deoarece acestea iau o învârtire emoțională. Lucrurile încep fără planificarea atentă și atenția pe care o consideri necesară. Încearcă să nu îți faci atât de multe griji. Propria îndoială te va împiedica sv faci orice proiect. Ai încredere că lucrurile se vor rezolva. Fii îndrăzneț.

Leu

Ar trebui să descoperi că starea de spirit generală a zilei este favorabilă stilului tău de personalitate. Profită de această ocazie pentru a prezenta lumii mai multe gânduri și idei. Lasă-ți vocea să fie auzită. Ai parteneri și prieteni care sunt dornici să audă ce ai în minte.  Vei descoperi că poți învăța multe despre tine și despre ceilalți.

Fecioară

Folosește tot ce ați învățat din acea procesare internă recentă și aplică în lumea practică. Încearcă să nu fii prins în focul încrucișat al conversațiilor care nu îți aparțin cu adevărat.

Balanta

Aceasta este o zi grozavă pentru tine și vei descoperi că există o mare putere la dispoziția ta. Aceasta este o zi a noilor începuturi. Ai acum ocazia să o iei de la capăt și să îți creezi o bază emoțională solidă la care să lucrezi.  Folosește această zi ca o oportunitate de a porni pe noi terenuri și de a realiza orice ți-ai propus.

Scorpion 

Încearcă să nu fii prea impulsiv în acțiunile tale. Tendința ta naturală poate fi de a ataca pe alții fără să te gândești cu adevărat la consecințe. S-ar putea să fie nevoie să faci un pas înapoi față de situație și să te relaxezi. Urmărește-ți obiectivele, dar asigură-te că nu faci asta în detrimentul altora.

Săgetător

Astăzi marchează începutul restului vieții tale. S-ar putea să fii într-o perioadă crucială, iar instinctele tale de luptă ar putea lucra. Există mult combustibil în motorul tău, așa că nu îți fă  griji că rămâi fără. Singurul lucru de care trebuie să te îngrijorezi este posibil să calci pe nevii altor oameni.

Capricorn 

S-ar putea să simți că cineva te lovește astăzi. Nu fii surprins dacă cineva pare să te criticv fără niciun motiv. Lipsa de simpatie și sensibilitate a altor oameni ar putea fi acută într-o zi ca aceasta. Încearcă să nu o iei personal. Învelișul exterior dur poate fi pus la încercare în ceea ce privește capacitatea de a îți proteja vulnerabilitatea.

Vărsător

Aceasta este o zi grozavă pentru a te urca pe scenă și a-ți face prezența cunoscută. Spune-le oamenilor să știe că ești liderul haitei. Este mare nevoie ca tu să iei cârma acum și nu ar trebui să te dai înapoi de la această responsabilitate. Instinctul războinic din interiorul tău este probabil puternic, așa că nu ezita nicio secundă. Fii curajos în toate situațiile.

Pești

Aceasta este o zi bună pentru a adăuga scânteie vieții tale. Dacă lucrurile au părut plictisitoare și stagnează în ultima vreme, s-ar putea să fie nevoie să adaugi un pic de entuziasm. Ai încredere în instinctele tale și mergi în această direcție. Nu ezita.

citește și...