Horoscop 20 noiembrie 2021. „Fecioarele” trebuie să se concentreze asupra lucrurilor care funcționează bine

19.11.2021, 21:16
Horoscop 20 noiembrie 2021. „Fecioarele” trebuie să se concentreze asupra lucrurilor care funcționează bine
Cei mai plângăcioși nativi din zodiac. Le dau lacrimile și la cel mai mic comentariu negativ

Astrologii au dat o prognoză pentru 20 noiembrie 2021. Horoscopul de dragoste te va tine la curent cu influentele pe care le au astrele asupra vietii tale amoroase. 

Toate semnele zodiacale au propriile lor caracteristici și trăsături care definesc personalitatea cuiva.

Berbec

Problemele de dragoste și romantism pot fi acum un punct culminant. S-ar putea să te afli într-o fază de relație care se apropie de o cotitură majoră a drumului. Poate că există o întrerupere bruscă a comunicării. Poate îți dai seama că te bazezi mult mai mult pe această persoană decât ai crezut la început. Dacă nu esti strâns implicat, probabil că ar trebui să reconsideri această situație pentru moment.

Taur

S-ar putea să fii atras de cineva din cauza lucrurilor pe care le împărtășiți în comun. Amândoi apreciați arta, muzica și cinele romantice, dar este posibil ca această persoană să nu fie un bun partener permanent pentru dvs. El sau ea nu este dispus să facă primul pas sau este indecis cu privire la problemele importante. Dacă nu ești implicat acum, caută pe cineva care să-ți provoace mintea și să nu se teamă să facă prima mișcare.

Gemeni

Dragostea este în favoarea ta, chiar dacă blocajele te pot împiedica să profiți din plin de situație. Ești mult prea pretențios în privința tipului de persoană pe care o cauți. Dragostea nu este menită să fie un set de calități dorite pe o listă de cumpărături. Nu poți crea în mod realist un scenariu despre cum vor funcționa lucrurile. Lasă lucrurile să meargă natural.

Rac

Dacă lucrurile încep să se miște, să se schimbe sau să fluctueze în dragoste, primul tău impuls este să reacționezi exagerat. Acesta este probabil opusul a ceea ce ar trebui să faci. În loc să treci rapid la concluzii, ar trebui să te relaxezi și să lași lucrurile să se desfășoare încet. Rezistă nevoii de a face o mișcare doar pentru că emoțiile tale sunt necontrolate.

Leu

Când vine vorba de dragoste, sentimentele tale continuă să fie influențate de cuvintele și opiniile celorlalți. Ceea ce vrei să păstrezi privat este făcut dintr-o dată mai public de cei din jur. Relaxează-te în elementul senzual al iubirii în loc să te lași prins în mai multe aspecte ale situației.

Fecioară

Anumite domenii ale vieții tale se extind rapid, ceea ce te face să pierzi contactul cu aspectele mai romantice. Cu cât mergi mai mult într-o direcție, cu atât te simți mai defavorizat în direcția opusă. Este timpul să te concentrezi asupra lucrurilor care funcționează bine.

Balanta

A sosit timpul ca tu să te ocupi de chestiuni de dragoste. Acest lucru nu este adesea cazul pentru tine, pentru că vrei să-i lași pe alții să preia conducerea. O nouă fază a început în viața ta amoroasă. Ar trebui să te gândești să te extinzi în zone noi, cu oameni noi și circumstanțe noi. E timpul să fii la conducere.

Scorpion

Este posibil să adopți o abordare regresivă când vine vorba de dragoste. Acesta nu este neapărat un lucru rău. De fapt, acest tip de atitudine funcționează în avantajul tău. Mergând cu fluxul și așteptând ca altul să facă prima mișcare, poți petrece mai mult timp cu tine, în loc să trimiți energia spre ceilalți.

Săgetător

Ar trebui să iei în considerare noi modalități prin care să răsfeți pe cineva special. S-ar putea să existe bârfe asociate cu relația voastră care vă deconectează la început, dar nu lăsa asta să vă împiedice să vă exprimați adevăratele sentimente. Comunicarea reală despre acest parteneriat va fi în primul rând nonverbală.

Capricorn

Mintea ta poate fi acum într-un mod expansiv. Multe lucruri ar trebui să funcționeze pentru tine. Flexibilitatea și capacitatea ta de a jongla cu mai multe lucruri simultan ar trebui să facă sarcinile care necesită aceste talente o briză. Din păcate, s-ar putea să nu ajute prea mult când vine vorba de dragoste. Este posibil să nu ai comunicarea pe care o dorești cu un partener apropiat. Ți-ar fi mai ușor să comunici cu străinii!

Vărsător

Nu renunța la găsirea partenerului romantic al visurilor tale, pentru că acum este șansa ta. Comunicarea te îndeamnă să acționezi. Nu fi surprins dacă un pic de presiune te împiedică să ai curaj. Stai acolo. Vei descoperi că această persoană are mai mult de oferit decât se vede la prima vedere.

Pești

Ai grijă să îți declari dragostea pentru cineva atunci când ai petrecut suficient timp cu el sau ea. Te poți baza pe acest impuls, pe întâlniri superficiale și conversații scurte. Este posibil să nu ai istoria lungă sau discuțiile profunde necesare pentru a ști dacă această persoană este atât de ideală pentru tine pe cât crezi. Nu te lăsa păcălit de vorbe.

citește și...