Horoscop 18 noiembrie 2021. „Berbecii” se pot baza pe intuiție

18.11.2021, 11:13
Horoscop 18 noiembrie 2021. „Berbecii” se pot baza pe intuiție

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Mădălina Manole. Astrologul vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur din zodia Scorpion va forma astăzi un trigon cu Neptun din zodia Pești, iar acest aspect revarsă asupra noastră inspirație, imaginație și multă intuiție. Putem primi răspunsuri prin vise și putem acea adevărate revelații și momente de conștientizare, dacă suntem atenți la vocea interioară.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Intuiția îți funcționează la cote înalte, așa că te poți baza pe aceasta pentru a lua unele decizii financiare sau relaționale, legate de viața intimă, care nu mai pot fi amânate. Este foarte probabil să ai parte de momente de deja-vu și să primești mesaje de la Univers prin vis. Dacă ai avut parte de pierderi, le poți înțelege într-o altă cheie acum.

Horoscop zilnic Taur

Este cel mai bun moment să stai de vorbă cu partenerul tău despre proiectele comune și despre planurile de viitor pe care le aveți, poate chiar despre posibilitatea de a investi o sumă de bani în ceva. Prietenii pot veni cu sfaturi bune și o discuție cu cineva din anturaj te poate ajuta să te destinzi și să înțelegi într-o altă notă o situație cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi ai idei inspirate și imaginația de care dai dovadă te poate ajuta în desfășurarea sarcinilor la locul de muncă, așa că te poți aștepta și la aprecierile superiorilor. Poți să te folosești de contextul astrologic al zilei pentru a vedea dintr-o altă perspectivă, poate chiar mai clară, o situație profesională, un context ce ține de cariera ta.

Horoscop zilnic Rac

Este o zi foarte bună să-ți lași imaginația să zburde și să te dedici unor activități creative. Ești inspirat în proiectele care vizează zona comunicăriii. Poți face declarații de dragoste emoționante și poți deveni mai sensibil. Dacă au existat neînțelegeri cu persoana iubită sau cu copiii, astăzi puteți ajunge mai ușor la un numitor comun.

Horoscop zilnic Leu

În tot tumultul acestei perioade, astăzi poți purta dialoguri mai calde cu cei dragi și poți fi mult mai înțelegător cu părinții, mai empatic și chiar mai detașat față de anumite situații ce țin de casă și bunuri patrimoniale. Poți discuta cu cei din familie legat de o investiție comună sau de un bun material care se cere împărțit.

Horoscop zilnic Fecioară

Configurația asrologică a zilei te ajută foarte mult să te faci plăcut de cei din jur grație felului în care-ți folosești cuvintele. Ești mult mai empatic, atent și sensibil în relațiile tale, iar aspectul te poate ajuta atât în discuțiile profesionale, dacă trebuie să negociezi ceva de suflet, cât și în relația cu partenerul de viață, pentru a te împăca și apropia de acesta.

Horoscop zilnic Balanță

Poate fi o zi bună din punct de vedere financiar în care se ivește o rază de speranță să-ți reechilibrezi bugetul. Posibil ca o sarcină de muncă să fie remunerată sau tu să scoți bani dintr-un talent sau să ai o idee inspirată care te pune în valoare și-ți aduce și un bonus. Nu te sfii să vorbești despre tine și ceea ce știi să faci într-un context profesional.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi ești mai calm și mai liniștit, însă ține cont că este liniștea dinaintea furtunii. Poți discuta cu mai multă blândețe cu cei din jur, poți avea idei inspirate și poți găsi soluții intuitive la probleme care te frământă. Totodată, ești mai declarativ cu sentimentele tale și asta te ajută să te apropii de persoana iubită și de copii.

Horoscop zilnic Săgetător

Ceva de macină pe interior destul de puternic și astăzi vei simți nevoia să vorbești cu cei dragi despre ceea ce trăiești și gândești. Poți primi sprijin și sfaturi bune de la familie, însă nu-ți acorda încrederea oricui. Este o zi bună să faci o intrespecție, să-ți asculți intuiția și să lași vocea interioară să te ghideze.

Horoscop zilnic Capricorn

Contextul astrologic al zilei te poate ajuta să înțelegi dintr-o altă perspectivă o situație petrecută în cercul de prieteni sau decizia unui asociat. Este momentul să vorbești și să rezolvi orice neînțelegere apărută. Pe de altă parte, poți avea idei inspirate și poți găsi soluții intuitive legate de un proiect în care ești implicat. Planurile tale de viitor sunt mai optimiste astăzi.

Horoscop zilnic Vărsător

Poți să îndrăznești să te expui profesional mai mult prin ideile pe care le ai, mai ales că elti creativ și ai imaginație. Poți să te faci remarcat într-un dialog cu superiorii, într-o ședință grație unor talente și abilități, așa că vorbește despre ele. Te bucuri de înțelegere și aprecieri și nu este exclus să vină chiar și un bonus financiar.

Horoscop zilnic Pești

Intuiția ta este la cote înalte astăzi și te poți baza cu încredere pe ceea ce simți, dar și pe sfaturile celor mai înțelepți ca tine. Poți fi mai dornic să cunoști ceea ce este nevăzut tuturor, poate să te apropii de latura spirituală mai mult. O serie de convingeri și mentalități ți se pot lămuri acum și poți avea adevărate revelații și momente de conștientizare.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

citește și...