Horoscop 17 februarie. Racii trebuie să renunțe la relația toxică în care se află

17.02.2022, 00:35
Horoscop 17 februarie. Racii trebuie să renunțe la relația toxică în care se află
Astrologii au dat o prognoză pentru 17 februarie 2022. Horoscopul de dragoste te va tine la curent cu influentele pe care le au astrele asupra vietii tale amoroase. Horoscopul zilei de 17 februarie 2022 spune că Racii trebuie să renunțe la relația toxică.
Toate semnele zodiacale au propriile lor caracteristici și trăsături care definesc personalitatea cuiva.
Nu ți-ar fi de ajutor dacă ți-ai începe ziua știind deja ce ți se va întâmpla?

BERBEC (21 martie-20 aprilie)

Îi poți cumpăra soțului tău un cadou scump pentru ziua de naștere sau aniversare astăzi. Cineva din familie poate decide să-și avanseze educația sau cariera. Unii se pot simți încrezători și pot obține o afacere importantă. S-ar putea să realizezi că sănătatea ta mentală este la fel de importantă ca și sănătatea ta fizică. Vei reuși în sfârșit să-ți găsești ritmul pe plan academic sau profesional. S-ar putea să ai chef de pace și liniște astăzi.

Focalizarea iubirii: Pozițiile tale favorabile planetare indică o perioadă minunată pe frontul iubirii.

Numărul norocos: 3

Culoare norocoasă: violet

TAUR (21 aprilie-20 mai)

O călătorie în străinătate se poate dovedi ceva mai scumpă decât se anticipa. Investițiile bune pot găsi banii în creștere. Va trebui să-ți menții membrii echipei motivați la locul de muncă. Cei din domeniul academic pot obține pauza pe care o căutau de mult.

Focalizarea iubirii: Partenerul tău poate veni la tine și poate petrece timp de calitate cu tine.

Număr norocos: 5

Culoare norocoasă: verde

GEMENI (21 mai-21 iunie)

Realizarea unui obiectiv de afaceri poate duce la o creștere a veniturilor. S-ar putea să pierzi un pic de sprijin sau afaceri din cauza ego-ului sau a naturii tale încăpățânate. Anumite conflicte cu părinții te pot deranja psihic, încearcă să fii calm și să-l ignori. S-ar putea să ai dificultăți și să te simți mai emoționat decât de obicei.

Focalizarea iubirii: Te vei bucura astăzi de compania iubitului tău.

Număr norocos: 7

Culoare norocoasă: piersică

RAC  (22 iunie-22 iulie)

Lucrurile vor începe să se miște pe plan profesional. S-ar putea să fii ocupat cu oaspeții sau cu lucrările de curățare și decorare. Unii pot suferi psihic. Poți face o călătorie lungă cu cineva apropiat.

Focalizarea iubirii: este timpul să renunți, mai degrabă decât să rămâi într-o relație romantică care distruge.

Număr norocos: 18

Culoare norocoasă: cafea

LEU (23 iulie-23 august)

Familia te va sprijini și va avea grijă de nevoile tale. Ar trebui să lucrezi la abilitățile pentru a spori încrederea la locul de muncă.  O mare distracție este pregătită pentru cei care plănuiesc o călătorie în mediul rural. O bună îndrumare și sprijin pot fi așteptate de cei care nu sunt deosebit de pasionați de mediul academic

Focalizarea iubirii: Căldura și dragostea partenerului tău te pot menține copleșit și sentimental.

Număr norocos: 5

Culoare norocoasă: verde

FECIOARĂ (24 august-23 septembrie)

O chestiune de proprietate se poate rezolva în favoarea dvs. și poate menține aura domestică fericită. S-ar putea să fii responsabil pentru neatenția altcuiva la locul de muncă. S-ar putea să fii centrul de atracție într-un eveniment social. Întâlnirea cu un vechi prieten te poate umple de energie și bucurie nouă. Ar trebui să dormi suficient și să mănânci alimente sănătoase.

Focalizarea iubirii: soțul sau partenerul tău poate fi puțin mai pretențios și te poate irita.

Număr norocos: 4

Culoare norocoasă: Turcoaz închis

BALANTA (24 septembrie-23 octombrie)

Este posibil să primesti plăți restante eliberate astăzi sau sunt indicate noi oferte de afaceri. Poți influența membrii familiei cu entuziasmul și pozitivitatea ta. Unii se pot confrunta cu provocări în timp ce lucrează la proiecte dificile. Atletismul sau artiștii se pot bucura de această zi și se pot bucura de succes astăzi. Este posibil ca cineva să devină mentorul tău și să te ajute să ieși dintr-o situație dificilă pe frontul academic.

Focalizarea dragostei: Aceasta este o zi bună pe frontul dragostei și este indicată o seară romantică și pasională.

Număr norocos: 9

Culoare norocoasă: cafea

SCORPION (24 octombrie-22 noiembrie)

Aceasta este o zi bună din punct de vedere financiar și este posibil să obțineți fluxuri de numerar din surse neașteptate. Este posibil să organizați o adunare de familie doar pentru a te putea întâlni pe cei apropiați și dragi.Întâlnirea cu cei apropiați și dragi îți va da un sentiment imens de fericire.

Focalizarea iubirii: Cineva dorește cu disperare atenția ta, fă un pas înainte doar dacă ești serios.

Număr norocos: 15

Culoare norocoasă: Turcoaz

SĂGETĂTOR (23 noiembrie-21 decembrie)

S-ar putea să încerci să  te bucuri de lucrurile frumoase ale vieții și să te răsfeți cu articole de lux.  O călătorie aventuroasă neplanificată se poate dovedi minunată și te poate ajuta să fii împrospătat și întinerit. Este posibil ca cineva să îti îndepărteze toate îndoielile.

Focalizarea dragostei: Aceasta este o zi bună pe frontul dragostei și poți explora noi modalități de a adăuga plăcere.

Număr norocos: 18

Culoare norocoasă: Galben

CAPRICORN (22 decembrie-21 ianuarie)

Unii pot primi investitori pentru noua lor afacere. Unele probleme grave la locul de muncă pot necesita atenția dumneavoastră și mult timp. Te poți bucura de cina sau de prânz cu cei dragi și de a împărtăși chicote și amintiri bune. Ajutor și sprijin vor fi disponibile pentru cei care se confruntă cu un concurs sau un examen.

Focalizarea iubirii: ar trebui să te concentrezi pe a face seara un pic mai interesantă și mai romantică pentru partener.

Număr norocos: 9

Culoare norocoasă: cafea

VĂRSĂTOR (22 ianuarie-19 februarie)

Ai o condiție financiară normală, așa că ia decizii financiare cu înțelepciune. Sunt așteptate vești bune sau sosirea cuiva pe frontul de acasă. Din punct de vedere profesional, ești programat să obții multe astăzi. Unii dintre voi s-ar putea să ia o pauză de la rutină pentru a se bucura de o vacanță. Cei care caută o cazare potrivită o vor găsi pe cea care se potrivește buzunarului. Creșterea reputației pe plan profesional sau academic te va plasa cu mult deasupra celorlalți.

Focalizarea iubirii: Încearcă doar să înveți lucrurile mărunte ale vieții, deoarece acestea pot aduce o adevărată plăcere.

Număr norocos: 5

Culoare norocoasă: verde

PESTI (20 februarie-20 martie)

Plăcerile simple cu membrii familiei te pot umple de fericire. Este posibil să trebuiască să cheltuiți pentru urgențe medicale. Toată munca ta grea, dedicațiile și orele de lucru suplimentare pot fi plătite în curând. Elevii vor fi capabili să țină pasul pe frontul academic și să aibă rezultate bune. A rămâne în societate te va ajuta să previi depresia.

Focalizarea iubirii: Unele probleme serioase de relație pot necesita atenția ta, așa că fii acolo pentru a le rezolva.

Număr norocos: 8

Culoare norocoasă: alb

citește și...