Horoscop 17 decembrie 2021. “Vărsătorii“ se pot aștepta la o recompensă financiară neașteptată

16.12.2021, 19:55
Horoscop 17 decembrie 2021. “Vărsătorii“ se pot aștepta la o recompensă financiară neașteptată
Cinci zodii care se vor bucura de succes în anul 2021. Vărsătorii vor demonstra de ce sunt capabili

Astrologii au dat o prognoză pentru 17 decembrie 2021. Astrologii au dat o prognoză pentru 17 decembrie 2021. Horoscopul de dragoste te va tine la curent cu influentele pe care le au astrele asupra vietii tale amoroase. 

Toate semnele zodiacale au propriile lor caracteristici și trăsături care definesc personalitatea cuiva.

Nu ți-ar fi de ajutor dacă ți-ai începe ziua știind deja ce ți se va întâmpla?

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Uneori, o mică veste bună este tot ceea ce este nevoie pentru a îți  ridica moralul și a te face să te simți mai pozitiv. A oferi altora vești fericite poate aduce o plăcere imensă tuturor celor implicați. Așa că mergi mai departe – acordă o urare de Crăciun, dacă poți.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Este o săptămână pentru a-ți pune viața înapoi pe curs. Dacă nivelul de energie este scăzut, ia o pauză de câteva zile pentru a îți reîncărca bateriile înainte ca sărbătorile festive să înceapă cu adevărat. Sfârșitul anului tremură de emoție. Începeț să lucrezi pe lista de socializare și asigură-te că ai luat toți banii oferiti.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

În afară de momentele ocazionale de incertitudine, te așteaptă o săptămână încântătoare. În general, cei mai mulți Gemeni se simt energici și încrezători. Mai bine, prieteniile și finanțele sunt, de asemenea, foarte importante; și dacă ti se pare puțin exuberant, vei fi iertat. Este sezonul sărbătorilor, până la urmă.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ești binecuvântat cu un sezon de sărbători fabulos. Îndatoririle de serviciu nu dispar complet, dar în această săptămână sunt amestecate cu mult timp.  Ai trecut prin destule greutăți în timpul unui an foarte dificil.

Leu (23 iulie – 23 august)

O economisire a banilor va mulțumi pe toată lumea, cu excepția creditorilor tăi. Totuși, dacă ai de gând să cheltuiești vreodată, ar putea fi la fel de bine să o faci acum. De asemenea, este puțin probabil ca invitațiile sociale să fie ignorate.

Fecioară (24 august – 22 septembrie)

Esti hotărât să revendici un sfârșit de an triumfător – dar există pericolul de suprasolicitare. Cu toate acestea, termină-ți sarcinile – dar totuși dă o privire festivităților. Recompensa ta? Un sfârșit fabulos pentru un an plin.

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

Stăpânirea de sine și sezonul sărbătorilor sunt în contradicție. Deocamdată, orice sentiment de disciplină dispare sub o grămadă de pachete împachetate cu cadou. Dar ar trebui să furi și un timp de liniște pentru tine.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Este o săptămână clasică pentru dragoste la prima vedere. O invitație specială te poate încânta. Sau ai putea face ceva spontan – poate o vizită surpriză la cineva iubit? Totuși, acesta ar putea fi, de asemenea, un moment predispus la accidente pentru tine sau pentru cei dragi, așa că fii vigilent.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Indiferent dacă explorezi dragostea sau flirtezi, în această săptămână, Săgetătorii sunt gata să-și asume riscuri mai sălbatice. Din fericire, este momentul potrivit pentru a face exact asta. În noul an vei fi împins înapoi în forța de muncă. Între timp, sezonul sărbătorilor nu ar putea fi un moment mai bun pentru a deconecta pilotul automat și a simți fiorul căderii libere.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Mulți Capricorni au tânjit ceva timp liber – să lase munca departe de vedere și de mintea. În cele din urmă, cosmosul îți acordă permisiunea să faci exact asta. Adună-ți toți prietenii și familia și, pur și simplu, distrează-te.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Starea de spirit este una festivă, deși unii membri ai familiei te pot atrage în acele neplăceri previzibile de sfârșit de an. Vești mai bune: o recompensă financiară neașteptată. Dragostea se arată, de asemenea, pe măsură ce anul se relaxează.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Întotdeauna romantic, te bucuri de dragoste. Tecutul revine în contact – deși ar trebui să te ferești de încurcăturile anterioare. Esti într-o perioadă neplăcută. De asemenea, imprevizibil.

 

citește și...