Horoscop 15 decembrie 2021. “Taurii” trebuie să-și urmeze propriul instinct

14.12.2021, 23:46
Horoscop 15 decembrie 2021. “Taurii”  trebuie să-și urmeze propriul instinct
Ce muzică ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut

Astrologii au dat o prognoză pentru 15 decembrie 2021. Astrologii au dat o prognoză pentru 15 decembrie 2021. Horoscopul de dragoste te va tine la curent cu influentele pe care le au astrele asupra vietii tale amoroase. 

Toate semnele zodiacale au propriile lor caracteristici și trăsături care definesc personalitatea cuiva.

Nu ți-ar fi de ajutor dacă ți-ai începe ziua știind deja ce ți se va întâmpla?

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Fii discret cu bunătatea ta. Încearcă să respecți diferențele și preferințele individuale. Munca pe plan profesional îți va aduce pacea și armonia pe care le tânjesti de mult. Introducerea mercurului în cardurile tale aduce tot ce este mai bun pentru tine. Ai  grijă de sănătatea celor bătrâni din familie.

Focalizarea iubirii: Aminteste-ți că orice poveste are întotdeauna două părți.

Număr norocos: 22

Taur (21 aprilie-20 mai)

Este timpul să-ți urmezi propriul instinct. Vei simți că venitul se înmulțește și problemele vor scădea, adăugându-ți valoarea financiară. Mergi înainte cu simțul scopului, în timp ce faci puntea între pasiune și profesie. Miracolele te vor face să crezi în ele prin vindecarea unei vechi probleme de sănătate. Te vei simți puternic mental și motivat să începi lucrurile din nou.

Focalizarea iubirii: Este începutul a ceva nou-nouț pe frontul romantic.

Număr norocos: 15

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Fii gata ca bogăția să-ți bată la ușă și să te întâmpine cu dulceață. Pentru tine familia este locul în care te comporți cel mai rău, dar ești cel mai iubit. S-ar putea să existe un proiect nou și interesant în față.

Focalizarea dragostei: Unele revelații în dragoste pot distruge însăși fundația pe care v-ați construit visele împreună.

Număr norocos: 4

Rac (22 iunie-22 iulie)

Nu te compara cu nimeni, ești cel mai bun în felul tău. Felicitări, în curând vei câștiga niște bani. Ar trebui să știi cum să apreciezi gustul și echilibrul. Oferă ideilor tale o formă tangibilă înainte de a le explica altora. Ești departe de modul leneș și lipsit de ambiție chiar acum.

Focalizarea iubirii: Nu știi niciodată ce se poate întâmpla cu atâta magie în aer.

Numărul norocos: 1

Leu (23 iulie-23 august)

Conectează-te cu spiritul muzicii și al fericirii. Lasă-ți corpul să curgă și spiritele să se înalțe.  Dragostea începe prin a avea grijă de cei mai apropiați, cei de acasă. Nu este nimic greșit în a schimba strategiile și a învăța noi lecții, a le pune în aplicare. Schimbările în aspectul și sănătatea ta îi vor motiva pe alții din jurul tău să te laude și să caute ajutor. Nu ezita, simți-te încrezător împărtășind povestea ta și fiind un model de urmat pentru cei care trebuie să se concentreze și pe sănătate.

Focalizarea iubirii: Este timpul să te bucuri de faza drăguță plină de râs, distracție și dragoste cu totul.

Număr norocos: 11

Culoare norocoasă: alb

Fecioară (24 august-23 septembrie)

Nu încerca să te ridicai la înălțimea așteptărilor altcuiva și să îi mulțumesti, mai degrabă decât să respectați propriile obiective și visuri. Cineva te poate prinde în unele chestiuni legale care duc la pierderea tuturor economiilor tale. Dumnezeu te-a binecuvântat cu cea mai mare capodopera – familia. Fii încrezător în ideile și creațiile tale și vei stăpâni inimile. Bea niște ceai de plante sau apă de detoxifiere pentru a te simți din nou proaspăt și plin de energie.

Focalizarea iubirii: Totul se întâmplă cu un motiv și fiecare motiv are o poveste din spate și un sentiment de atașament.

Număr norocos: 5

Balanță (24 septembrie-23 octombrie)

Respectă și fii recunoscător pentru grija și dragostea pe care le primești și este timpul să începi să plătești înapoi ca un sentiment de recunoștință. Confruntarea cu vremea rece îți poate îmbunătăți abilitățile de supraviețuire, vei învăța să te adaptezi în curând. Vei avea astăzi echilibrul perfect al corpului și minții tale.

Focalizarea iubirii: Îngerii îți spun să te concentrezi mai mult pe cariera ta și dragostea de care ai nevoie va veni de la sine.

Număr norocos: 5

Scorpion (24 octombrie-22 noiembrie)

Chiar și norii negri pot oferi cea mai bună senzație. Nu este o zi bună pentru a investi în proprietate. Muncește pentru a-ți câștiga existența și poate că cerul va fi bun cu tine. Nimeni nu-ți poate cunoaște inima decât dacă ești deschis despre cum te simți de fapt.

Focalizarea iubirii: „Inspirația și prospețimea” îți ghidează ziua pentru a marca un nou început.

Număr norocos: 3

Culoare norocoasă: Galben

Săgetător (23 noiembrie-21 decembrie)

Ești puternic, mândru, nobil și curajos, ești un erou pentru cei pe care îi iubești. O zi luminoasă cu ape calme într-o zi financiară. Este bine să ai un prânz gratuit, dar amintește-ți că munca ta grea te va face să te simți mulțumit și să câștigi un dolar adevărat. Ar trebui să știi să abordezi lucrurile în mod inteligent și să nu fii o povară pentru cei dragi. Acordîți atenție cursurilor de yoga pentru a îți calma durerea.

Focalizarea iubirii: Dragostea și încrederea sunt sinonime – una nu poate exista fără cealaltă.

Număr norocos: 22

Capricorn (22 decembrie-21 ianuarie)

Unii te pot convinge să mergi într-o direcție opusă celei pe care te-ai hotărât deja. O zi foarte de bun augur, deoarece vei primi vești foarte bune în curând. Munca ta îți va da fiori, chiar și în măsura în care alte domenii ale vieții tale pot sau nu.

Focalizarea iubirii: Frustrările tale profesionale pot duce la dispute la nivel mare.

Număr norocos: 8

Vărsător (22 ianuarie-19 februarie)

Caută îndrumare din interior, mai degrabă decât din lumea exterioară. Fă mișcarea pe care ai planificat-o de mult timp pentru a avea stabilitate financiară. Cineva apropiat familiei se va recupera după o boală gravă care îi va face pe toți emoționați și recunoscători.

Focalizarea iubirii: Fă-ți un moment pentru a observa lucrurile mici pe care le face partenerul tău pentru tine.

Număr norocos: 18

Pești (20 februarie-20 martie)

Lucrurile mai bune din viață sunt de obicei direct proporționale cu efortul pe care îl depui. Amintește-ți să fii atent atunci când te implici în tranzacții monetare, altfel, există posibilitatea să trebuiască să plătesti. Apreciază eforturile familiei tale. Recunoaște provocările pe drum și gândește și din perspectiva altora.

Focalizarea iubirii: Amintiți-vă, este nevoie de doi pentru a face sau a rupe o relație.

Număr norocos: 4

citește și...