Horoscop 13 noiembrie 2021. „Vărsătorii” trebuie să își dezvolte latura socială

12.11.2021, 18:14
Horoscop 13 noiembrie 2021. „Vărsătorii” trebuie să își dezvolte latura socială
Cinci zodii care nu arată niciodată ce simt. Își ascund foarte bine emoțiile!

Astrologii au dat o prognoză pentru 13 noiembrie 2021. Horoscopul de dragoste te va tine la curent cu influentele pe care le au astrele asupra vietii tale amoroase. Horoscopul tău gata, iar vibrația generală pentru următoarea perioadă este unitate. Angajamentul social ar putea fi elementul de care avem cu toții nevoie în acest moment, așa că este bine să decizi cu ce te simțiți confortabil.

Toate semnele zodiacale au propriile lor caracteristici și trăsături care definesc personalitatea cuiva.

Nu ți-ar fi de ajutor dacă ți-ai începe ziua știind deja ce ți se va întâmpla?

 

Berbec

Acordă  o atenție deosebită relațiilor din zona  de carieră în următoarele patru luni. În timp ce preferi spontaneitatea, acceptă provocarea de a formula strategie și obiective pe termen lung. Reputația este totul, așa că este bine să o dobândesti pentru a-ți arăta autoritatea și maturitatea în rolul tău actual. Acesta este un moment excelent pentru a actualiza acel CV, pentru a aranja garderoba sau pentru a actualiza prezența online. Dacă ești pregătit pentru ceva nou, poziționează-te în cea mai bună poziție pentru a-l realiza.

Taur

Împărtășește-ți ideile în discuții sau găsește persoane pe care să le asculte cu plăcere pentru a vorbi despre subiectele mari la care te gândești chiar acum. Principiul plăcerii se află în zona ta de călătorie. Dacă ieșirea din oraș nu este în planurile tale, poate că este timpul să iei un curs pentru a învăța despre o altă cultură. Cine știe, s-ar putea să întâlnești pe cineva cu interese similare în lunile următoare.

Gemeni

Principiul plăcerii și-a făcut loc în zona ta de sex și mister. Ai la dispoziție patru luni pentru a cunoaște pe cineva mai intim sau pentru a-l menține profesional și pentru a forma o colaborare benefică. Oportunitățile sunt mai probabil să vină prin alțe persoane, așa că ia în serios conexiunile, decât să devii complet independent. Dacă ai fost interesat de latura metafizică sau mistică a vieții, acum este timpul să te bucurați de dezvoltarea abilității intuitive.

Rac

Relațiile oferă tot felul de plăceri în următoarele luni, de la partenerul romantic la cel mai bun prieten până la colaboratorul de serviciu. Un sentiment de maturitate prezidează; totuși, nu lăsa la latitudinea celeilalte persoane să fie adult și să tragă limitele. Aceasta este o șansă pentru tine de a fi clar despre ce vrei. S-ar putea să vină cineva nou în viața ta în această perioadă sau s-ar putea să te trezești atras de înțelepciune.  Fii mereu pregătit să-ți duci inima acolo unde este apreciată, iar alții vor înțelege ceea ce faci tu.

Leu

Să întâlnești oameni prin munca sau hobby-urile tale este de așteptat în următoarele câteva luni. Fă-ți timp să savurezi interacțiunile. Dezvoltarea legăturilor în timp este favorizată, așa că nu te sfii să organizezi o întâlnire cu colegii pentru o cafea sau o băutură după muncă. Un pic de răsfăț te va ajuta și el, așa că recompensează-te cu puțină relaxare.

Fecioară

Oferă-ți timp din îndatoririle tale pentru a te bucura de viață și lasă-ți garda jos. Acestea fiind spuse, este în regulă să faci o afacere dintr-un hobby promițător sau preferat. Începe acel proiect și vezi unde duce sau consolidează-ți interesele, astfel încât să ai mai mult timp de alocat pentru ceea ce îți place să faci. Deoarece zona ta de dragoste este favorizată în următoarele câteva luni, este timpul să ajuți universul să te ajute, dacă ești singur. Dacă te afli deja într-o relație stabilă, nu renunța la status quo-ul, pentru un timp, și reaprinde acea scânteie.

Balanta

Este timpul să împrospătezi casa. Chiar dacă ajungi să modifici ceva minor, inspirația pe care o găsești în explorarea designului va fi benefică. Acesta este un moment oportun pentru găzduire și socializare acasă, care poate inspira, de asemenea, modul în care spațiul tău poate funcționa cel mai bine pentru a susține stilul de viață.

Scorpion

Descoperirea mediului local și fructificarea relațiilor pe care acestea le găzduiește este locul în care principiul plăcerii se regăsește pentru tine în următoarele câteva luni. Este în regulă să păstrezi confidențialitatea și limitele; cu toate acestea, promovarea comunității și a conexiunilor pe termen lung este benefică. Poate că este timpul să te organizezi sau să iei o poziție de responsabilitate ca modalitate de a te implica mai mult. Dacă esti gata să împărtășești înțelepciunea, creează-ți un curs scurt fie online, fie live.

Săgetător

Finanțele tale sunt pregătite pentru dragoste și atenție, așa că revizuieste situația. Ai câteva luni la dispoziție în acest departament și o șansă de a face unele schimbări. Planifică-ți pe termen lung și ia în considerare modul în care banii sau resursele funcționează pentru tine. Acesta este momentul oportun  pentru a lucra la sentimentul de stabilitate și securitate.

Capricorn

În următoarele patru luni, zodia ta găzduiește principiul plăcerii, oferindu-ți farmec și un plus de sociabilitate. Observă dacă, când și cum răspund alții în această perioadă și pot  oferi conștientizarea de a modifica abordarea în luna decembrie. Perspectiva ta beneficiază de pe urma acestei perioade. Acesta este momentul să fii generos în ceea ce privește stabilirea și păstrarea contactelor.

Vărsător

Găsește un loc pentru plăcere în propria companie. Conectează-te la ceea ce prețuiești, și bucură-te. În următoarea câteva luni, este esențial să îți dezvolți latura socială, apoi să o aduci înapoi acasă pentru a reflecta în liniște.Lasă-i să plece, cum se spune; oricum nu poți mulțumi toți oamenii tot timpul.

Pești

Este timpul să adaugi ceva condiment social în viața ta. De fapt, următoarele patru luni sunt o perioadă care merită să ne conectăm cu oameni cu gânduri similare. Poate că este timpul să îți asumi responsabilitatea de a organiza un lucru obișnuit, mai degrabă decât să aștepți ca altcineva să o facă.

citește și...