Horoscop 09 ianuarie. Scorpionii trebuie să își asculte sentimentele și să evite să fii prea raționali

08.01.2022, 21:57
Horoscop 09 ianuarie. Scorpionii trebuie să își asculte sentimentele și să evite să fii prea raționali
Cei mai fragili nativi din zodiac. Scorpionii, printre aceștia

Astrologii au dat o prognoză pentru 09 ianuarie 2022. Horoscopul de dragoste te va tine la curent cu influentele pe care le au astrele asupra vietii tale amoroase. Horoscopul zilei de 09 ianuarie 2022 spune că scorpionii trebuie să își asculte sentimentele și să evite să fii prea raționali.

Toate semnele zodiacale au propriile lor caracteristici și trăsături care definesc personalitatea cuiva.

Nu ți-ar fi de ajutor dacă ți-ai începe ziua știind deja ce ți se va întâmpla?

 

Berbec

O persoană de la serviciu provoacă probleme – evită confruntările. Visele au un mod de a deveni realitate astăzi. Vino la propriile concluzii în loc să preiei părerea altuia.

Culoare norocoasă: Jad

Număr norocos: 9

Taur 

S-ar putea să fii prea dur cu cei dragi; dar aminteste-ti  că există întotdeauna două părți ale unei probleme. 

Culoare norocoasă: Violet 

Număr norocos: 2

Gemeni

Relaxarea poate oferi rezultate neașteptate! Partenerul tău te inspiră. Vei avea o perspectivă excelentă atunci când ai de-a face cu ceilalți. Adunarea socială te va aduce în contact cu noi prieteni inteligenți.

Culoare norocoasă: Crem

Număr norocos: 3

Rac

Un parteneriat sau o societate în comun arată bine. Problemele juridice, contractele și alianțele sunt accentuate astăzi. Lipsa de comunicare provoacă discuții furioase în familie. 

Culoare norocoasă: Teracotă

Număr norocos: 1

Leu 

 Încearcă să nu îți pui toate ouăle într-un singur coș. Partenerul tău îți domină timpul și emoțiile.

Culoare norocoasă: Alb 

Număr norocos: 7

Fecioara 

Poți pune întrebări și cere răspunsuri – ai dreptul de a ști. Vei avea ocazia să petreci timp cu familia de care ai fost separat sau cumva înstrăinat. Poate aduce vindecarea și închiderea problemelor dureroase din trecut. 

Culoare norocoasă: Smarald 

Număr norocos: 4

Balanță

Vorbește cu un membru mai în vârstă al familiei pe care l-ai ajutat în trecut. Urmărieste-ti obiectivele și nu îți fie teamă să ceri ajutor. E timpul să-ți pui cărțile pe masă și să rezolvi obiectivele și prioritățile. O persoană dragă nu este de mare ajutor. 

Culoare norocoasă: Maro 

Număr norocos: 5

Scorpion 

Ai încredere în sentimentele tale și evită să fii prea rațional. Este posibil să fii implicat într-o situație înșelătoare și totul poate să nu fie așa cum pare. S-ar putea să fii pe un curs dificil sau îngrijorător, dar ai încredere în sentimentele tale și succesul este în cele din urmă al tău.

Culoare norocoasă: Aur

Număr norocos: 8

Săgetător

O invitație te prinde prin surprindere și readuce astăzi în viața ta un străin binevenit. O nouă relație aduce propriul set de parametri, dar acest nou prieten ar putea fi unul plin de satisfacții.

Culoare norocoasă: Roșu

Număr norocos: 6

Capricorn 

Inteligența ta ascuțită observă anumite discrepanțe, dar discreția este partea cea mai bună a vitejii, așa că fii avertizat. Fii conștient de problemele de relație și fă-ți timp pentru a-ți reevalua prioritățile.

Culoare norocoasă: stacojiu

Număr norocos: 4

Vărsător

Este timpul să dezvolți o nouă imagine despre tine și să elimini măștile societale care ți-au fost impuse. Trebuie să eviți să fii prea controlant într-o relație și să înceri să forțezi problemele care trebuie negociate.

Culoare norocoasă: Portocaliu

Număr norocos: 2

Pesti

Din punct de vedere profesional, trebuie să fii la conducere și să te afirmi așa cum o cere situația. Ai un impact în cercurile sociale și te găsești pe lista de invitați a aproape tuturor. Rămâi sănătos ținând dietă și exercițiu.

Culoare norocoasă: Indigo

Număr norocos: 5

citește și...