Horia Brenciu, dezvăluiri despre viața de familie: „Acum avem probleme cu răsfățul”

19.08.2019, 17:28
Horia Brenciu, dezvăluiri despre viața de familie: „Acum avem probleme cu răsfățul”
Horia Brenciu are patru copii

Horia Brenciu a trecut anul acesta prin schimbări majore la nivelul carierei sale, întorcându-se în juriul de la „Vocea României” după cinci ani la „X Factor”. 

Artistul a acordat, recent, un interviu celor de la Viva! și a vorbit deschis despre noua provocare profesională și despre viața alături de cei patru copii ai săi. 

„Toma e eroul tuturor”

„Toma e eroul tuturor. Sigur că feblețea lui e mama, dar, de când s-a făcut mai măricel, preferă să petreacă tot timpul cu mine, așa, ca-ntre băieți. Prima lecție de tenis, cu mine în postura de antrenor amator, a fost un spectacol total”, a povestit Brenciu despre fiul său adoptat. 

Solistul a vorbit și despre cum au primit fetele sale venirea lui Toma în familie: „A fost și dorința lor să se întâmple asta și au fost de-a dreptul încântate de venirea lui. Acum avem ceva probleme cu răsfățul… Mina, chiar dacă este cea mai apropiată de vârsta lui, e foarte protectoare, asumându-și de multe ori toate năzdrăvăniile pe care le face Toma”. 

„Adopția este un proces complex”

Întrebat dacă a început demersurile pentru adopția unui alt copil, Brenciu a dezvăluit că încă nu: „Deocamdată nu am început nimic. Și Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înțeles, o dată-n plus, că, dacă ți-e dat să primești ceva, totul se poate împlini. Adopția este un proces complex. El are darul de a sonda cât de mult dorește un cuplu să iubească un copil. E greu, dar nu imposibil, iar, când vezi copilul, nimic nu mai contează. Uiți de orice efort, supărare sau frustrare”.

 

citește și...