Harta orgasmului. În ce țări din Europa sunt mai sătisfăcute femeile

03.08.2019, 13:08
Harta orgasmului. În ce țări din Europa sunt mai sătisfăcute femeile
În anumite țări europene femeile au mai multe orgasme

Conform unui studiu european, există diferențe notabile între gradul de satisfacție al femeilor, în funcție de țările unde locuiesc. 

Potrivit CSID, un cunoscut site de întâlniri a realizat un sondaj în rândul europencelor, iar rezultatele sunt surprinzătoare.

Sondajul a scos la iveală că femeile din Belgia, Franța sau Irlanda au parte de cele mai multe orgasme din Europa, iar cele din Finlanda pun mai mult accentul pe calitate, în detrimentul cantității.

Topul țărilor europene unde femeile au cele mai multe orgasme

Iată mai jos un top al țărilor europene cu cele mai multe orgasme resimțite de sexul frumos:

  1. Belgia

Cu asemenea afrodisiace precum ciocolata și vafele, nu e de mirare că belgiencele au orgasm de 13,86 ori pe săptămână. 

  1. Franța

Se spune că francezii sunt cei mai buni amanți din lume, iar rezultate sondajului par să întărească acest aspect. Femeile din Franța ajung la punctul culminant de 11,34 de ori în fiecare săptămână. 

  1. Irlanda

Vremea ploioasă din Irlanda probabil că este cea mai bună scuză pentru a petrece timp în dormitor, așa că aici femeile au orgasm de 10,64 de ori săptămânal. 

  1. Anglia

În general discreți în ceea ce privește viața intimă, englezii știu să lase deoparte inhibițiile și le duc în extaz pe partenere de 9,87 ori în șapte zile. 

  1. Spania

Sângele latin influențează, cu certitudine, libidoul ibericilor. În medie, spanioloaicele au orgasm de 9,73 ori pe săptămână. 

Cea care a stat la baza sondajului privind orgasmul, Sigurd Vedal, consideră că femeile ar trebui „recompensate” cu orgasme cât de des se poate: „Știm cu toţii că necesită ceva timp și efort pentru a învăța ceea ce face ca o femeie să atingă orgasmul, iar cercetările noastre arată că acestea au devenit mai încrezătoare în a spune ceea ce-și doresc. Este un fapt dovedit că multe femei din Europa au mai mult de un orgasm pe zi. O viața sexuală satisfăcătoare poate fi minunată, atât pentru sănătatea noastră fizică, cât și mentală”.

citește și...