Grupurile Deliei intră în bootcamp-ul ”X Factor”. ”Devine cu adevărat stresant”

26.11.2021, 12:51
Grupurile Deliei intră în bootcamp-ul ”X Factor”. ”Devine cu adevărat stresant”
Grupurile Deliei intră în bootcamp-ul ”X Factor”. ”Devine cu adevărat stresant”

Grupurile Deliei sunt pregătite pentru etapa bootcamp-ului de la ” X Factor” și vor face tot posibilul să primească unul dintre cele trei scaune pe care jurata le pune la bătaie pentru battle-uri, astăzi, de la 20:30, la Antena 1.  ”Devine cu adevărat stresant”, a declarat Delia Matache, unul dintre cei patru jurați de la emisiune.
După Florin Ristei și Loredana Groza, a venit rândul Deliei să își prezinte echipa din Bootcamp. ”Devine cu adevărat stresant”, a confirmat mentora gupurilor. Jurata X Factor va intra în competiția scaunelor cu treisprezece grupuri, întrucât în ediția trecută a format un nou grup, Oma Jali și Elvis Silitra (Majii), concurenții eliminați de Loredana Groza, susținând că ”nu ar trebui să plece oameni talentați acasă, când putem lucra în favoarea lor”.

Pe lângă aceștia, ESpecial, Quartet Belcanto, Threal, Le Teste di Ozzak și The Jazzy Jo Experience sunt gata să reapară pe scena ”X Factor”. Alte șapte echipe vor fi dezvăluite la începutul ediției din această seară, începe cu ora 20:30, la Antena 1, când telespectatorii vor afla și cele trei echipe care vor merge mai departe în etapa Battle-urilor.

Jurații ”X Factor” știu de la începutul sezonulu  grupurile ai căror antrenori sunt

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului zece al ”X Factor” grupurile ale căror mentori vor fi.

Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana Groza va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică Junior va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

citește și...