Graviduța Lili Sandu, relaxare la mare. Toți au fost încântați de apariția ei!

06.07.2020, 13:44
Graviduța Lili Sandu, relaxare la mare. Toți au fost încântați de apariția ei!

Lili Sandu și partenerul ei de viață s-au relaxat la malul mării, pe litoralul românesc. Vedeta a făcut o sesiune foto în care și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, vor deveni părinți peste foarte puțin timp. Cei doi vor avea un băiețel. Aflată în cea de-a opta lună de sarcină, Lili Sandu și-a etalat burtica de gravidă în costum de baie. Vedeta arată extraordinar de bine și este mai strălucitoare ca niciodată, după cum au remarcat și cei care o urmăresc online.


”Divină”, ”Ce bine îți stă”, ”Cât de frumoasă poți fi așa cu bebe”, ”Mai frumoasă de atâît nu se poate”, ”Tot mai frumoasă”, ”Ești minunată! Atâta fericire emani! Strălucești!”, ”Ești un înger”, ”Ești fu8moasă! Bucură-te de fiecare moment al sarcinii, este unic”, ”Drăguță graviduța”, ”Ești superbă”, ”Arăți divin”, ”Radiezi”, sunt doar câteva dintre complimentele pe care Lili Sandu le-a primit de la fanii săi.

Ce spune despre transformările prin care a trecut trupul său în sarcină

Graviduța Lili Sandu declara, de curând, că este foarte mândră de felul în care s-a transformat trupul său odată cu sarcina.

“Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluș. Nu mai există așteptări nerealiste, create de ”social media”, despre cum ar trebui să arate perfecțiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea”, spunea ea.

Abia așteaptă să-și vadă bebelușul la ecograf

”Mi se face tare dor de bebe și parcă simt că trece o veșnicie până ajung să fac o ecografie. Mă mulțumesc să-l văd pe un ecran, să știu că este bine și să-i aud bătăile inimioarei până voi ajunge să-l țin in brațe, să-l pup, să-l miros, să-l alint, să-i cânt, să-l iubesc necondiționat așa cum nu mă credeam capabilă, să fiu Mamă”, mărturisea Lili Sandu recent.

citește și...