Grav accident de circulație în Olt: o persoană a murit, 18 au fost rănite! A fost activat planul roșu de intervenție

09.07.2019, 16:27
Grav accident de circulație în Olt: o persoană a murit, 18 au fost rănite! A fost activat planul roșu de intervenție

Un grav accident de circulație s-a produs, marți la prânz, 9 iulie, pe DN65 în județul Olt, la Priseaca. 18 persoane au fost implicate, iar autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Grav accident de circulație în Olt: o persoană a murit, 18 au fost rănite!

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier pe DN 65, la Priseaca, în judeţul Olt, este blocat, după un accident în care au fost implicate două autoturisme, un microbuz, o autoutilitară şi un autotren. Una dintre victime a decedat la scurt timp după impact.

‘În localitatea Priseaca a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 6 vehicule , respectiv 1 microbuz transport persoane, 1 autoutilitară de transport vehicule, 1 autotren și 3 autoturisme. Din informațiile preliminare, sunt 18 persoane implicate.

Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Pentru gestionarea situației acționează 9 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj descarcerare, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și 9 ambulanțe SAJ. Misiunea este în dinamică’, se arată într-un comunicat al IGSU.

Sursa: stiripesurse.ro

citește și...