Gogoși de casă cu fulgi de ovăz și scorțișoară. Rețetă vegană
Care este modalitatea ta preferată de a începe ziua? Cereale, pâine prăjită sau brioșă? Poate că ești unul dintre acei oameni care sar peste micul dejun? Această rețetă de gogoși vegane este un mic dejun, o gustare și un desert sănătos. Rețetele de gogoși coapte cu făină de ovăz sunt cea mai bună alternativă.
Căutați un mod distractiv, sănătos și delicios de a vă începe ziua? Aceste gogoși coapte cu fulgi de ovăz pentru micul dejun sunt ușor de făcut. Cine spune că gogoșile nu sunt sănătoase? Gogoșile coapte sunt soluția perfectă.
Ingredientele pentru rețeta de gogoși coapte cu făină de ovăz sunt ieftine și ușoare.
Ingrediente
- ¾ ceașcă de fulgi de ovăz
- 1 piure de banane
- 3 albușuri
- 1 ou
- 1 lingură de zahăr rafinat
- 1 lingură scorțișoară măcinată
- ¼ ceașcă de iaurt simplu neîndulcit
- 1 linguriță extract de vanilie
- 1 linguriță praf de copt
- ¼ linguriță de bicarbonat de sodiu
- ¼ linguriță sare
Mod de preparare
- Amestecă fulgii de ovăz cu o pulbere fină.
- Combinati piureul de banane cu albușuri de ou, ou întreg, zahăr, iaurt, scorțișoară, extract de vanilie, fulgi de ovăz , sare, praf de copt și bicarbonat de sodiu; amestecă până când totul este bine încorporat.
- Se toarnă amestecul de fulgi de ovăz în formele de gogoși; nu uitați să le umpleți ¾ părți din capacitatea lor.
- Se pune la cuptor la 180 ° C timp de 15 minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
- Scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute înainte de a desface mularea gogoșarilor.
- Serviți aceste delicioase gogoși din fulgi de ovăz cu scorțișoară, însoțite de mierea de piloncillo .