Gloria Estefan, mărturisiri dureroase! Artista a trecut prin momente groaznice

10.07.2019, 16:14
Gloria Estefan, mărturisiri dureroase! Artista a trecut prin momente groaznice
Gloria Estefan are 61 de ani

Renumita solistă Gloria Estefan și-a lansat recent la Londra musicalul „On Your Feet: The Story of Emilio and Gloria Estefan”, ocazie cu care a făcut dezvăluiri uluitoare despre trecutul său. Chiar dacă mereu a părut împlinită, artista a vorbit despre un accident groaznic care i-a schimbat viața.

Artista cubano-americană și soțul său și-au ridicat un imperiu în valoare de 500 de milioane $, iar povestea lor a ajuns subiectul musicalului lansat recent. Cu toate acestea, cei doi soți au plecat de la zero și au trecut prin clipe grele.  

Gloria Estefan a povestit că avea doar 18 luni atunci când familia ei a fugit în SUA, după ce Fifel Castro a preluat puterea în Cuba. Tatăl artistei a făcut doi ani de închisoare pentru că a luptat împotriva armatei dictatorului comunist, apoi a fost trimis în Vietnam, unde a fost diagnosticat cu scleroză multiplă. Astfel, Gloria, pe vremea aceea în vârstă de 16 ani, și-a îngrijit părintele, care nu mai putea să meargă sau să vorbească. 

A absolvit facultatea de psihologie

Cu toate acestea, a reușit să absolve cu note mari Facultatea de Psihologie de la Universitatea din Miami, apoi a lucrat la Aeroportul Internațional din Miami, unde CIA a vrut s-o recruteze ca spion. 

Risca să nu mai meargă vreodată

În 1975, l-a întâlnit pe Emilio Estefan, viitorul său soț, care a invitat-o în trupa lui muzicală, Miami Latin Boys. Deși mama ei nu era de acord cu o carieră muzicală a Gloriei și îl antipatiza pe Emilio, bunica sa a fost cea care a susținut-o. După trei ani, cei doi soliști s-au căsătorit și s-a născut fiul lor, Nayib, azi în vârstă de 40 de ani. La finalul anilor 1980, Gloria s-a lansat ca artist solo și imediat a avut mare succes. Pe 20 martie 1990, autobuzul de turneu al solistei a fost implicat într-un grav accident rutier, iar aceasta a ajuns la spital, unde i s-a spus că e posibil să nu mai meargă niciodată. Cu toate acestea, medicii din New York au făcut minuni și i-au refăcut șira spinării, așa că după doar 10 luni Estefan a revenit pe scenă. 

Deși accidentul a cauzat și probleme grave de infertilitate, a reușit să le trateze și în 1994 a adus-o pe lume pe Emily, fiica sa, astăzi în vârstă de 24 ani. 

 

citește și...