Gina Pistol spune adevărul despre bijuteria pe care o poartă pe deget. E sau nu inelul de logodnă?

20.06.2020, 14:52
Gina Pistol spune adevărul despre bijuteria pe care o poartă pe deget. E sau nu inelul de logodnă?
Gina Pistol spune adevărul despre bijuteria pe care o poartă pe deget. E sau nu inelul de logodnă?

După ce Gina Pistol a fost surprinsă cu o bijuterie pe deget, au apărut și speculațiile conform cărora ar fi vorba despre un inel de logodnă pe care vedeta l-ar fi primit de la iubitul ei, cântărețul Smi8ley.

Pentru a pune capăt speculațiilor privind bijuteria de pe mâna sa, Gina Pistol a explicat, pentru revista Unica, care este de fapt adevărul despre așa-zisul inel de logodnă.

“Eu când eram mai mică voiam un inel frumos, de prințesă. Am crescut, am făcut bănuți mi l-am luat. Mi l-am luat pe persoană fizică! Nu este de logodnă, este inelul meu”, a declarat Gina Pistol pentru publicația mai sus-menționată.

Smiley, despre aparițiile cu iubita din ultima perioadă

În ultima perioadă de timp, de când a început pandemia de coronavirus, Smiley a tot apărut, în diverse live-uri pe rețelele de socializare, alături de actuala sa parteneră, Gina Pistol.

”Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu”, a declarat Smiley.

Nu-i place că Smiley e dezordonat

Gina Pistol a acordat recent un interviu  în care a mărturisit că nu-i place că iubitul ei este dezordonat.

De asemenea, Gina Pistol a mai spus că îi place foarte mult la Smiley că este foarte răbdător și că știe cum să o liniștească atunci când este nervoasă.

„Eu sunt maniacă cu ordinea, iar el este dezordonat. După mine, fiecare lucru trebuie pus la locul lui. Ah, și îl mai cicălesc pentru faptul că nu are grijă de lucrurile lui, le lasă pe te miri unde, le pierde…

Dacă vorbim despre lucruri bune, îmi place că are răbdare și când mă aprind el știe să mă liniștească și mereu îi mulțumesc pentru asta”, a afirmat Gina Pistol.

citește și...