Gina Pistol, primele declarații sincere despre relația cu Smiley: ‘Suntem doi oameni sinceri care se iubesc’

10.10.2019, 17:56

Gina Pistol și Smiley nu se mai ascund! După doi ani de iubire, ambii au recunoscut că formează o relație. Primul a fost solistul, care a dat din casă și a făcut primele declarații despre povestea de dragoste cu frumoasa blondină de la Antena 1.

Gina Pistol, primele declarații sincere despre relația cu Smiley: ‘Suntem doi oameni care se iubesc’

Acum a venit rândul Ginei Pistol să vorbească despre relația cu celebrul artist. Într-un interviu acordat revistei Elle, vedeta de televiziune a confirmat că se iubește cu Smiley și a explicat de ce a preferat să țină totul ascuns.

‘Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva.

Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el’, a declarat Gina Pistol cu sinceritate.

citește și...