Gina Chirilă, mărturisiri năucitoare despre viața de model. ”Mi s-au pus droguri în băutură, în club”

09.10.2021, 15:53
Gina Chirilă, mărturisiri năucitoare despre viața de model. ”Mi s-au pus droguri în băutură, în club”
Gina Chirilă, mărturisiri năucitoare despre viața de model. ”Mi s-au pus droguri în băutură, în club”

Gina Chirilă, în vârstă de 25 de ani, a făcut declarații năucitoare despre lumea modelling-ului. Aceasta a mărturisit că a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută pe vremea când era model. ”Mi s-au pus droguri în băutură, în club”, a povestit Gina Chirilă. Aceasta a tras un semnal de alarmă pentru toate tinerele care visează la o carieră în modelling.

Gina Chirilă a fost prezentă în platoul emisiuniii ”La Măruță”, de la Pro TV, un de a făcut dezvăluiri din lumea modelling-ului. Vedeta a declarat că meseria de model este plină de riscuri. Aceasta a tras un semnal de alarmă pentru toate tinerele care visează la o carieră în modelling.

“E foarte important să ai inteligență emoțională, din punctul meu de vedere, să poți să te descurci în situațiile astea, pentru că ele se întâmplă, sunt reale. Aveam colege care aveau 14-15 ani, care au trecut prin aceleași încercări ca și mine, poate prin unele mai grele. Nimeni nu te obligă să faci ceva în industria asta, dar te manipulează cumva încât nu mai știi ce să faci exact”, a declarat Gina Chirilă.

Gina Chirilă, mărturisiri năucitoare despre viața de model. ”Fiind o fată care nu consumă așa ceva, am simțit că nu prea mai sunt eu”

Gina Chirilă a dezvăluit a fost la un pas să cadă pradă unui individ care i-a strecurat în băutură substanțe interzise, cu intenția de a profita ulterior de incapacitatea sa de a se apăra. “Mi s-au pus droguri în băutură, în club. Noroc că am știut cum să gestionez situația. M-am dus acasă, altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat.Fiind o fată care nu consumă așa ceva, am simțit că nu prea mai sunt eu”, a povestit ea.

„Deși pare o lume perfectă, dacă nu ai grijă de tine și nu știi să te descurci în situațiile astea, e grav ce se poate întâmpla. Nu recomand să începi de la o vârstă fragedă”, a mai spus vedeta.

Gina Chirilă formează o familie cu Bogdan Vlădău

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Katia. Bogdan Vlădău a povestit, într-un interviu, cum a cerut-o în căsătorie pe partenera sa, Gina Chirilă.

„Ne-am strâns toți – acolo, în mănăstire, este o biserică într-o biserică, ascunsă pe niște scări, unde se făceau slujbe pe timpul comunismului, când era ilegal să faci”, a zis el. „Și la un moment dat a venit unul dintre părinții de acolo, care se ocupă de administrare, și a strigat foarte tare: ”Și? I-a dat inelul?”. S-a făcut liniște, mie mi-a căzut fața. El se grăbea, avea senzația că a ajuns târziu și a pierdut momentul, când colo…”, a explicat Bogdan Vlădău.

citește și...