Gina Bradea a fost operată de urgență. Celebra bucătăreasă se confruntă cu probleme serioase de sănătate / VIDEO

04.10.2022, 10:46
Gina Bradea a fost operată de urgență. Celebra bucătăreasă se confruntă cu probleme serioase de sănătate / VIDEO
Gina Bradea a fost operată de urgență. Celebra bucătăreasă se confruntă cu probleme serioase de sănătate / VIDEO

Gina Bradea, una dintre cele mai apreciate bucătărese de pe Youtube, se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Aceasta a ajuns de urgență la Institutul Oncologic din Cluj, unde ulterior a fost operată. După ce a suferit intervenția chirurgicală, Gina Bradea le-a povestit fanilor virtuali cu ce probleme de sănătate cu care se confruntă.

Gina Bradea, operată de urgență

Gina Bradea, una dintre cunoscutele bloggerițe de pe Youtube, a ajuns pe mâinile medicilor din Cluj. Bucătăreasa deține de ani buni un blog culinar, acolo unde le prezintă tuturor rețetele pe care le gătește. Din păcate, în urmă cu câteva zile, Gina Bradea i-a îngrijorat pe toți, după ce s-a pozat pe patul de spital.

Ea a mărturisit că și-a făcut mai multe analize, care nu i-au ieșit deloc bune. Drept urmare, doctorii au decis să o opereze de urgență.

„Bună, dragilor. Sunt la Institutul Oncologic din Cluj, așa cum v-am mai spus. Mâine mă operez. Să vă rugați pentru mine. Zilele astea mi-am făcut analize. Am descoperit, cu mare surprindere, că aveam analizele foarte proaste la ficat și zilele acestea am fost, cum vedeți, în perfuzii, medicamente, analize ca să pot intra mâine în operație. O să fiu foarte bine.

Sunt pe mâini foarte foarte bune. O să revin după operație să vă spun cum mă simt, dar până atunci, vă rog din tot sufletul să vă faceți analize. Faceți analize pentru că eu am descoperit că am tensiune, deși nu știam, probleme cu ficatul, deși nu știam, iar toate acestea sunt după COVID. Faceți-vă analizele. Vă rog mult. Mergeți și faceți-vă analizele pentru că nu se știe. Eu mă simțeam rău de mai bine de un an și nu știam de ce. Faceți analizele ca să nu fie prea târziu. Vă iubesc”, este mesajul transmis de Gina Bradea, pe reţelele de socializare.

Citește și: Jurații de la ”Chefi la cuțite” gătesc totul cu mini-ustensile! Chef Bontea: ”Am stat pe lângă crăticioară cu penseta… Chinul de pe lume!”

 

citește și...