Gigi Becali a devenit bunic pentru prima dată. Fiica lui, Theodora, a născut o fetiță

14.06.2020, 17:03
Gigi Becali a devenit bunic pentru prima dată. Fiica lui, Theodora, a născut o fetiță
Gigi Becali a devenit bunic pentru prima dată. Fiica lui, Theodora, a născut o fetiță

Bucurie imensă în familia lui Gigi Becali! A devenit bunic pentru prima dată. Fiica lui cea mare, Theodora, a născut o fetiță perfect sănătoasă, duminică, 14 iunie. Micuța va primi numele Maria.

Theodora, una dintre fetele latifundiarului din Pipera, a adus pe lume primul ei copil. La naștere, micuța a cântărit 3,900 de grame şi a primit nota 10 din partea cadrelor medicale.

Fiica lui Gigi Becali a născut

Gigi Becali a făcut și primele declarații despre venirea pe lume a nepoatei sale.

“A avut 3,900 kg. Eu doar va pot spune ca de azi la 8 am fost la biserica şi până când a născut am fost în emoţii şi lacrimi. Fata e sănătoasă si copilul e sănătos”, a spus Gigi Becali, la România TV.

Fetița va fi botezată de fiica lui Teia Sponte, Maria, și de soțul acesteia, cei care sunt şi naşii de cununie ai fiicei lui Becali.

Cum a aflat Becali că va deveni bunic

‘M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot!» Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!’, declara Gigi Becali când a aflat că fiica lui este gravidă.

Zvonurile că Theodora Becali este însărcinată au apărut încă de anul trecut. Soțul ei, Mihai Mincu, mărturisea că soția lui nu ar fi gravidă. Primele imagini cu fiica lui Gigi Becali însărcinată au apărut în aprilie 2020.

Theodora și Mihai Mincu s-au căsătorit pe 12 octombrie 2019 la Palatul Snagov. Cei doi au avut o nuntă ca în povești, la care au participat aproximativ 700 de invitaţi. Tatăl ei, Gigi Becali, nu s-a uitat la bani și i-a oferit fiicei sale un eveniment excepțional, care a costat jumătate de milion de euro.

Tânărul cuplu a strâns din darul de nuntă peste 600.000 de euro, scrie Cancan. Mai mult, Anamaria Prodan i-ar fi dat un cadou de nuntă de 10.000 de euro. Pe lângă cei 600.000 de euro strânși de la invitați, cuplul a primit un milion de euro de la Gigi Becali, socrul mic

citește și...