Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au căsătorit în New York. Primele imagini de la eveniment

15.11.2021, 15:25

Gheorghe Gheorghiu, (67 de ani),  și Gabriela Băncescu (54 de ani) s-au căsătorit duminică, 14 noiembrie, în Statele Unite. Nunta s-a desfăşurat la un restaurant de lux din New York. Nașii lor de cununie sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei, Alexandru Mihu.

Gheorghe Gheorghiu și partenera sa, Gabriela Băncescu, s-au căsătorit, după mai mulți ani de relație, în Statele Unite. La fericitul eveniment au luat parte aproximativ 1.000 de invitați.

Cununia religiosă a avut loc la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din New York. Mirii au ales să îmbrace ținute simple, dar foarte elegante.

Ce ținute au ales să poarte mirii

Gabriela a îmbrăcat o rochie albă, cu mâneci trei sferturi.  și care i-a pus corpul în valoare, iar artistul a optat pentru o ținută all black.

„Gabriela a ales să nu poartă o rochie de mireasă, aşa cum tradiţional se face în asemenea ocazii. A fost alegerea ei, iar eu am respectat-o. De fapt, la vârsta noastră, nu va fi chiar o nuntă tradiţională, dintre acelea cu volănaşe şi tot felul de teme”, mai spunea solistul.

Nunta religioasă a fost urmată de o petrecere tradițional românească.

Primele imagini de la nunta lui Gheorghe Gheorghiu cu partenera sa

Fotografii de la nunta lui Gheorghe Gheorghiu au fost publicate pe rețelele de socializare.

Celebrul cântăreț făcea anul trecut primele declarații despre căsătoria cu Gabriela Băncescu.

„Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poţi să fii fericit toată viaţa, ştii cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soţia mea suntem prieteni de mulţi ani”, a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu, la Antena Stars. Detaliile organizatorice au căzut în seama viitoarei sale soţii, iar evenimentul a fost unul în stil românesc.  Gheorghe Gheorghiu a dat peste 500 de invitaţii „Am emoţii, că nu prea sunt obişnuit cu stilul ăsta”, relatează Click. 

Gheorghe Gheorghiu și soția lui se cunosc din copilărie, amândoi fiind din Brașov.

Artistul s-a mutat în Statele Unite ale Americii în 2015, în timp ce Gabriela Băncescu s-a mutat în SUA în 1995, unde este foarte apreciata pentru succesul in business.

“Am venit în urmă cu 25 de ani în SUA, chiar în luna noiembrie. Am luat-o de jos: ospătar în restaurant. După câteva luni m-au pus manager, iar după câțiva ani am cumpărat primul restaurant, Transilvania, în 1998. După aceea am deschis încă două restaurante: Harmony Terrace și Romanian Garden. Momentan le am doar pe ultimele două”, a dezvăluit aceasta într-un interviu pentru stiridiaspora.ro.

Artistul a mai fost căsătorit cu Camelia, care i-a dăruit o fetiță, pe Andra-Ștefania. Cele două l locuiesc, de asemenea, în Statele Unite ale Americii, în San Francisco.

“Sunt și momente grele, nu e ușor pentru mine să stau plecat atât. Vin în România doar când e cald, apoi plec în Florida. Cu banii pe care îi câștig în România o duc bine. N-am voie să părăsesc America mai mult de 181 de zile, până obțin cetățenia”, spunea artistul în urmă cu 3 ani la Antena Stars.

citește și...