Gheorghe Gheorghiu se pregătește de căsătorie. ”Inevitabil urmează și nunta”

27.01.2021, 16:12
Gheorghe Gheorghiu se pregătește de căsătorie. ”Inevitabil urmează și nunta”
Gheorghe Gheorghiu se pregătește de căsătorie. ”Inevitabil urmează și nunta”

Binecunoscutul artist Gheorghe Gheorghiu se pregătește să se căsătorească.

Gheorghe Gheorghiu, în vârstă de 67 de ani, a intrat prin Skype la o emisiune de la Pro TV, unde a povestit despre planurile sale de nuntă. Cântărețul se însoară cu o femeie în vârstă de 50 de ani, proprietara unui restaurant românesc din New York. ”Am realizat că vine o vreme când orice bărbat serios trebuie să se așeze la casa lui. Deocamdată mă așez la casa ei. Sunt la New York acum. Ne-am cunoscut acum 30 de ani”, a declarat Gheorghe Gheorghiu, citat de spynews.ro.

„Inevitabil urmează și nunta. Nu știu dacă o să facem chestii cum fac adolescenții, cu rochie de mireasă, dar o să facem o petrecere frumoasă și o să ne îmbrăcăm civilizat. Ea din căsnicia precentă are un băiat și o fată. Ea e studentă la medicină, el manager la restaurant. Andra, fiica mea, s-a bucurat. Mi-a zis că trebuie să fie cineva care să aibă grijă de mine, pentru că noi ne vedem rar”, a mai spus acesta.

Gheorghe Gheorghiu a avut o relație cu Anca Țurcașiu

În anii ’90, Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea lor de dragoste a durat patru ani. Anca Țurcașiu povestea într-un interviu că a suferit în relația cu Gheorghe Gheorghiu.

”Relaţia mea cu el a durat vreo patru ani. Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare. Şi atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică”, a afirmat vedeta. ”Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri”, adăuga ea.

Gheorghe Gheorghiu a vorbit despre motivul despărțirii de Anca Țurcașiu. ”Ne-am despărţit pentru că atâta a fost. Nu am înşelat-o”, spunea el. Artistul a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite. „Am un respect deosebit pentru Anca şi pentru toate iubitele mele. Întotdeauna eu am rămas în relaţii bune cu fostele iubite. Le-am iubit aşa, cu patimă. Am avut o relaţie foarte frumoasă. Anca chiar mi-e tare dragă şi astăzi şi mă bucur că arată extraordinar”, declara el.

citește și...