Gheorghe Dincă voia să se facă nevăzut! Unde plănuia să plece suspectul de la Caracal

30.07.2019, 15:30
Gheorghe Dincă voia să se facă nevăzut! Unde plănuia să plece suspectul de la Caracal
Casa a fost scoasă la vânzare acum o lună

Tot mai multe informații despre viața suspectului Gheorghe Dincă ies la suprafață. Individul acuzat de ucidarea a două fete plănuia să plece definitiv din casa sa din Caracal, unde le-ar fi ucis pe adolescente. 

Potrivit Libertatea, Dincă și-a pus la vânzare casa, cu o curte generoasă, cu nicio lună înainte de dispariția Alexandrei Măceșanu. 

„Curtea arăta ca după bombardament”

Ștefan Tudor este unul dintre cei care au văzut anunțul și a fost interesat să cumpere casa și terenul din jur, așa că l-a contactat pe Dincă. Apoi, bărbatul a venit la Caracal pentru a vedea vila și a negocia cu proprietarul. 

„În curtea care arăta ca după bombardament, Gheorghe Dincă avea și două mașini, dintre care o dubă 4×4. L-am întrebat dacă le vinde și pe acestea, însă mi-a răspuns că duba o oprește pentru că a găsit-o foarte greu și vrea s-o ia cu el când se va muta din Caracal”, a declarat Ștefan Tudor. 

Bărbatul l-a întrebat pe Dincă unde vrea să plece, iar acesta i-a răspuns că undeva la munte, fără să dea un nume de localitate sau zonă, precizând doar că acolo va avea nevoie de duba pe care o deține. 

„Nu mi-a zis o localitate anume unde vrea să se mute, ci doar că vrea să ia banii și să plece cu duba 4×4 la munte. Acolo, spunea el, va avea nevoie de dubă”, a mai precizat potențialul cumpărător al „Casei Groazei”. 

După această întâlnire, cei doi s-au înțeles pentru 50.000 de euro, însă în cele din urmă casa lui Dincă nu a mai fost vândută. 

 

citește și...