Gheorghe Dincă, trimis în judecată! Este acuzat de opt infracțiuni

15.01.2020, 12:30
Gheorghe Dincă, trimis în judecată! Este acuzat de opt infracțiuni
Foto: Inquam

Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată astăzi, după ce investigațiile principale din dosarul Caracal au ajuns la final.

Procurorul general a dat astăzi avizul pentru trimiterea în judecată a lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă, trimis în judecată

Bărbatul din Caracal este acuzat de opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat, profanare de cadavre și morminte.

În același rechizitoriu, va fi trimis în judecată și Ștefan Risipiceanu, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De asemenea, cercetările continuă in rem pentru complicitate la omor și complicitate la trafic de minori.

„Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, a transmis Parchetul General, într-un comunicat de presă.

Foto: Inquam Photos

citește și...