Gheorghe Dincă, suspectat de anchetatori că ar fi ucis 20 de fete

03.08.2019, 16:05
Gheorghe Dincă, suspectat de anchetatori că ar fi ucis 20 de fete
Gheorghe Dincă este suspectat de mult mai multe crime

Cercetările în cazul de la Caracal continuă și astăzi, iar anchetatorii au revenit la casa suspectului pentru a aduna noi probe referitoare la uciderea Alexandrei și a Luizei. 

După ce anchetatorii au confirmat informația că în locuința lui Gheorghe Dincă au fost găsite rămășite de la mai multe victime, cel puțin trei, acum suspectează că numărul real al acestora ar putea fi, de fapt, unul mult mai mare. 

Conform Știri pe Surse, mai multe persoane din interiorul anchetei au mărturisit că au identificat posibile legături între suspect și disparițiile altor 20 de fete. În prezent, cei de la DIICOT caută probe legate de moartea acestora. Indiciul principal care le-a trezit suspiciuni este modul de operare al lui Dincă, dar și prezența gropilor cimentate și a instalațiilor improvizate din curtea sa. Mai mult decât atât, modul în care suspectul a scăpat de cadavrul Alexandrei Măceșanu arată că avea experiență în acest „domeniu”. 

Dacă se dovedește că Gheorghe Dincă este în spatele acestor dispariții și că le-a omorât nu doar pe Alexandra și pe Luiza, mecanicul auto ar deveni cel mai mare criminal în serie din istoria României. 

 

citește și...