Gheorghe Dincă suferă de o boală gravă! Ce a descoperit medicul penitenciarului Jilava

11.11.2019, 16:02
Gheorghe Dincă suferă de o boală gravă! Ce a descoperit medicul penitenciarului Jilava
foto: inquam
Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, se află la închisoare de mai bine de 4 luni. Bărbatul de 66 de ani a fost recent investigat de medicii de la Penitenciarul Jilava, însă diagnosticul nu a fost unul bun.

Gheorghe Dincă suferă de o boală gravă!

Criminalul din Caracal a fost supus la o serie de controale amănunțite la cabinetul de psihologie. El se confruntă cu stări de anxietate, are căderi nervoase şi plânge des. Doctorii au stabilit că el suferă de depresie şi i-au prescris un tratament medicamentos destul de agresiv.
‘Îl enervează deținuții. Simte că nu mai poate deține controlul. În față lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l amenință, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înțeleagă ce-l așteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos’, spun surse din cadrul anchetei, citate de stirilekanald.ro.

Regretă faptele comise

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit şi ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, însă regretă faptele. El a cerut să se spovedească şi citeşte zilnic Biblia.

“Gheorghe Dincă vorbește despre Dumnezeu în închisoare și nu doar din când în când, ci întruna, semn că pare resemnat cu ce i se întâmplă și doar un ajutor divin îl poate salva. De altfel, a cerut și un preot, pentru a se confesa, mai mult are și o Biblie în celulă”, potrivit unor surse din Penitenciarul Jilava, citate de Kanal D.

citește și...